Evenimentul Zilei > Politica > Şoc la Rahova! Dragnea poate avea nevoie de consiliere psihologică. Înregistrarea spune tot
Şoc la Rahova! Dragnea poate avea nevoie de consiliere psihologică. Înregistrarea spune tot

Şoc la Rahova! Dragnea poate avea nevoie de consiliere psihologică. Înregistrarea spune tot

Fostul premier Mihai Tudose a afirmat, joi seară, la România TV, că se bucură de situaţia lui Liviu Dragnea, deoarece acesta este încarcerat la penitenciarul Rahova.

 

Tudose a mai spus că un alt motiv de bucurie este scandalul din PSD, când „balaurii ăia mici pe care i-a crescut el ca să îi muște pe alții, se leapădă de el”, referindu-se la Dragnea

„Nu l-am urât niciodată pe Dragnea, dar asta e cea mai frumoasă și mai dulce răzbunare. Bănuiesc că are televizor și vede că toți balaurii ăia mici pe care i-a crescut el ca să îi muște pe alții, se leapădă de el, acum. Erau vocali, aveau toți tricouri cu Dragnea, își lăsau mustață, aveau fețe de perne cu Dragnea, dormeau cu el în brățică. Cine spunea că lui Dragnea nu îi stă bine mustața în ziua aia, era trădător, securist, mason, asasin brazilian.”, a spus Mihai Tudose.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.