Evenimentul Zilei > Actualitate > Răfuieli și vorbe dure la Puterea Dragostei
Răfuieli și vorbe dure la Puterea Dragostei

Răfuieli și vorbe dure la Puterea Dragostei

Scene grele la Puterea Dragostei între Cezar și Alexandru Zănoagă, iubitul Siminei, notează Wowbiz. Cei doi au purtat o discuție cu scântei referitoare la relația pe care a avut-o Simina, în special cu Jador.

Cezar ar fi vrut ca Simina să îi răspundă la niște întrebări, dar Alex a intervenit imediat.a. fost nevoie de intervenția altui băiat, pentru a calma spiritele. Bogdan Mocanu efectiv l-a ținut pe Alex Zănoagă, iubitul Siminei, să nu sară la bătaie în încercarea de a apăra onoarea fetei iubite. Iată și schimbul de replici:

”Ce relație ai într-o săptămână? L-ai iubit?”, a fost întrebarea lui Cezar către Simina, făcând referire la relația pe care a avut-o cu Jador.

”Tu ai crezut că am avut șapte iubiți?”, a răspuns Simina.

„Eu te-am întrebat ca să îmi dai tu răspunsul”, a spus Cezar.

”Cu mine are o lună și câteva zile”, a spus imediat Alex Zănoagă. 

”Păi bun”, a răspuns Cezar.

”Păi și atunci taci”, a replicat Alexandru Zănoagă.

După ce Cezar a avut un schimb dur de replici și cu Ricardo, după ce acesta l-a întărâtat, a intervenit Andreea Mantea, care i-a amenințat pe toți: ”Dacă nu vă potoliți, vă promit că această emisiune se va încheia pentru voi. Toți concurenții, acasă! Și aducem alții noi. Știu că tensiunea a crescut foarte mult. (…) Vor exista discuții în contradictoriu. Nu este normal”.