Evenimentul Zilei > Politica > Radu Tudor, despre decizia lui Iohannis: Profită de slăbiciunea de acum a PSD. A vrut să fie primul candidat al dreptei
Radu Tudor, despre decizia lui Iohannis: Profită de slăbiciunea de acum a PSD. A vrut să fie primul candidat al dreptei

Radu Tudor, despre decizia lui Iohannis: Profită de slăbiciunea de acum a PSD. A vrut să fie primul candidat al dreptei

Radu Tudor are convingerea că anunţul de acum al lui Iohannis în ceea ce priveşte candidatura pentru un nou mandate la Cotroceni nu este întâmplător şi că preşedintele în exerciţiu a vrut să își anunțe candidatura pentru a profita de momentul mai slab prin care trece PSD, dar și de teama ca nu cumva un alt candidat al dreptei să facă o declarație similară înaintea sa.

“Pe mine nu mă surprinde că face anunțul de la Sibiu, din fieful său. Vrea să fructifice momentul mai puțin fericit al PSD, după ce Liviu Dragnea a primit o condamnarea. Există posibilitatea ca pe partea dreaptă să mai apară un candidat, iar sfătuitorii lui i-au cerut să facă el primul anunțul. Iohannis ia primul startul. Pe partea stângă nu știm ce se va întâmpla. Președintele vrea să facă el agenda politică, el dă anunțurile. Să vedem, între nerespectarea Constituției și presiunile ca Liviu Dragnea să plece, ce va conta în fața electoratului.”, a spus Radu Tudor la Antena 3.

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a anunţat sâmbătă, la Sibiu, o nouă candidatură la Preşedinţie.

"Am luat o decizie importantă şi vreau să vă comunicat acum, în această dimineaţă frumoasă. Sunt ferm hotărât să candidez pentru un nou mandat de preşedinte al României", a spus Klaus Iohannis.