Radu Drăgușin și-ar putea găsi altă echipă. Aventura la Tottenham se încheie după șase luni

Radu Drăgușin și-ar putea găsi altă echipă. Aventura la Tottenham se încheie după șase luni Radu Drăgușin s-ar putea despărți de Tottenham Sursa foto. X (Twitter)

Radu Drăgușin are oferte de la mai multe echipe europene, în condițiile în care nu joacă pentru Tottenham. Managerul fotbalistului are programată o întâlnire la Londra pentru a-i stabili viitorul.

Cel mai scump jucător din istoria fotbalului românesc nu a jucat în ultimele șase meciuri pentru Tottenham. Iar managerul său, Florin Manea, dorește să aibă o discuție lămuritoare cu mai marii clubului. În funcție de rezultatul acestei întrevederi, fotbalistul român va lua o decizie. Este foarte posibil ca aventura din Premier League să se încheie după șase luni.

Radu Drăgușin așteaptă lămuriri

Florin Manea, managerul jucătorului de fotbal urmează să plece la Londra pentru o discuție cu cei de la Tottenham. El dorește să afle care sunt intențiile șefilor clubului cu Radu Drăgușin. Iar în funcție de concluzii urmează să ia o hotărâre. Fundașul nu a jucat nici o secundă în ultimele șase meciuri ale grupării britanice.

„Eu aștept. Probabil o să am o discuție. Nu prea aș vrea să discut acum, mi-am spus punctul de vedere și l-a preluat toată lumea. Am o întâlnire amicală cu cei de la Tottenham, miercuri, iar după o să știu mai multe”, a declarat Florin Manea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fotbalistul nu reușește să se impună în prima echipă, iar managerul dorește să știe care sunt motivele. De asemenea, vrea să afle dacă planurile de viitor ale conducerii clubului îl includ și pe Radu Drăgușin.

În cazul în care Tottenham nu-și mai dorește ca românul de 22 de ani să continue, el poate pleca la o altă echipă. Astfel, aventura lui Drăgușin în Premier League s-ar putea încheia la doar șase luni de la momentul în care a devenit cel mai scump fotbalist român din istorie.

Florin Manea

Impresarul Florin Manea Sursa foto: captura video

Fundașul are și alte oferte

Radu Drăgușin s-ar putea despărți de Tottenham după discuția lămuritoare cu conducerea clubului de fotbal. Florin Manea spune că are și alte oferte pentru jucător, urmând să aleagă ce este mai bine pentru el. Momentan, însă, înainte de discuția cu conducerea clubului, românul nu a analizat nici o altă ofertă, a precizat managerul.

„Deocamdată, nu (nu s-a gândit la plecare - n. red.). Sincer, nu-mi place să dau bir cu fugiții și nu-i place nici lui, dar vreau să înțeleg puțin ce se întâmplă pentru că nu prea am o explicație. (...) El (Radu Drăgușin - n. red.) se pregătește, dă 100% la antrenamente. Face tot ce depinde de el pentru a juca titular”, a explicat managerul.

Managerul a mai spus că fotbalistul nu regretă că a ales campionatul britanic și că nu a mers la Bayern Munchen. Manea a spus că Radu Drăgușin a ales Anglia cu toate că era sigur că va urma o perioadă dificilă.

„A fost alegerea lui. Și-a dorit Anglia. Știa că o să fie greu, dar mai avem răbdare un pic pentru că promisiunile au fost făcute mai mult pentru campionatul care urmează decât cel de acum”, a mai spus managerul.

Radu Drăgușin ar putea intra în planurile de viitor

Florin Manea a mai relatat că, din discuțiile pe care le-a avut cu antrenorul lui Tottenham, fotbalistul ar putea intra în vederile acestuia pentru sezonul viitor. Acesta i-ar fi mărturisit că prima parte a șederii lui Radu Drăgușin, la club, va fi pentru acomodare. Chiar și așa, managerul nu este convins că lucrurile vor sta chiar așa. Din acest motiv vrea o discuție clarificatoare.

„Într-un fel, antrenorul ne-a spus că se va baza mai mult la anul pe el. Acum e în cursul campionatului, acomodare, am înțeles, dar, date fiind consecințele actuale, trebuie să aflăm și noi câteva lucruri despre cum gândesc cei de la Tottenham în privința lui. Am semnat pe șase ani și jumătate. Dacă nu voiam să rămânem, nu semnam atât de lung. Viitorul lui e legat de Tottenham, dar contează și să fie într-un ambient în care să-i continuăm creșterea, nu să o oprim. El mai are mult de crescut”, a mai spus managerul.

În cazul în care concluziile discuțiilor nu vor fi suficient de lămuritoare, pentru viitorul lui Radu Drăgușin, acesta își va căuta altă echipă. Florin Manea a precizat că există deja mai multe oferte, inclusiv din campionatul Turciei. Managerul a precizat că, totuși, mizează pe capacitatea de revenire a lui Radu Drăgușin.

„Foarte multe echipe! (îl caută pe român - n. red.) Din Germania, din Italia, de la echipe de top, să mă întrebe de situația lui, dacă ne gândim la un împrumut în vară. Bine, și din Turcia, dar am refuzat total. (...) Mizez pe faptul că Radu se va impune, mizez că a venit la mijlocul campionatului, când echipa era deja construită. Au fost și meciuri grele. Nu vedeți că de 4-5 meciuri nu câștigă? E normal să primească și el o șansă”, a declarat Florin Manea, citat de Sport.ro.