Evenimentul ZileiActualitatePurtătorul de cuvânt al Guvernului României: Jurnaliștii obiectivi sunt DOBITOCI

Purtătorul de cuvânt al Guvernului României: Jurnaliștii obiectivi sunt DOBITOCI

Purtătorul de cuvânt al Guvernului României: Jurnaliștii obiectivi sunt DOBITOCI
Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a atacat incalificabil mai mulți jurnaliști de la publicații pe care le consideră ”anti-guvernamentale”, el susținând ba că sunt ”dobitoci”, ba au urcat pe ”noi culmi de abjecție”.

Jurnaliștii vizați acum de Mirel Palada, plătit din bani publici tocmai pentru a informa presa despre activitățile Guvernului, sunt angajați la Gândul, Reporter Virtual și B1 TV. Inițial, purtătorului de cuvânt al Guvernului i s-a cășunat pe un reporter de la Gândul, care a îndrăznit să comenteze pe pagina sa de Facebook.

”S i uite asa mai frigem niste purcelusi anti-guvernamentali la protzap si le dam block si mai bem o bere in cinstea sufletelor raposatilor care nu mai este. In seara asta era unul care acum era reporter la Gindul, iar inainte fusese la Hotnews, si care facea clabuci cu spume la mine pe pagina. Ce placere sa-l execut electric! Cita indeminare am sa omor prin blocare ziaristii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufosilor, nici nu stiti cita placere imi provocati”, a scris Palada.

Apoi, când i s-a atras atenția că Reporter Virtual a remarcat atitudinea sa nepotrivită față de presă, Palada i-a catalogat pe jurnaliștii acestei publicații ca ”dobitoci”.

”Reporter Virtual? Niste dobitoci. Evident obiectivi, ca asa sint toti dobitocii, obiectivi. Na, s-o comenteze si pe asta”, a transmis purtătorul de cuvânt al Guvernului României.

Și asta nu a fost totul. Mirel Palada a revenit la fel de nervos după câteva ore, atacându-i de această dată pe cei de la postul B1 TV.

”Spuneti-le la obiectivii si politicosii de la B1 TV ca in nici o situatie nu se face sa suni pe cineva si sa-l bagi direct in direct. Mai ales la 10 jumatate seara, in zi de sarbatoare, cind tot omul e cu familia. Sorina, ai reusit performanta sa urci pe noi culmi de abjectie. In rest, o seara faina: The Avengers. Ceea ce va doresc si voua, distinsi anti-guvernamentali”, a încheiat Palada batjocoritor.


Accesează: