PSDE, alături de PSD în anul 2024. Urmează un an marcat de evenimente electorale

PSDE, alături de PSD în anul 2024. Urmează un an marcat de evenimente electorale PSDE, lângă PSD în 2024. sursa: Facebook

Ion Sula, Partidul Social Democrat European, a vorbit despre sprijinul de care va beneficia PSD, în anul 2024. În România, urmează alegeri electorale foarte importante.

Președintele Partidul Social Democrat European, Ion Sula, a luat parte, sâmbătă, la Conferința Organizației PSD România din Republica Moldova. Liderul social-democrat a afirmat că PSDE este unicul partid din Republica Moldova, care este membru al PES și al Internaționalei Socialiste și are un parteneriat strategic cu PSD din România.

PSDE, alături de PSD în anul electoral 2024 din România

„Relația cu social-democrații români s-a consolidat și mai mult urmare a constituirii Organizației PSD România în Republica Moldova, condusă de domnul Iurie Ciocan. Permanent am resimțit suportul constant acordat de partenerii noștri din PSD România. Mulțumesc pentru încredere și sprijin Președintelui PSD România, Marcel Ciolacu, deputaților social-democrați, senatorilor, europarlamentarilor, președinților de Consilii Județene precum și primarilor social-democrați”, a declarat președintele PSDE.

Ion Sula a precizat că anul 2024 este unul cu mai multe exerciții electorale pentru PSD România, atunci când vor fi aleși eurodeputații, deputații în Parlamentul României și Președintele României. „PSDE își asumă obligațiunea să fie alături de PSD România, să identifice cetățenii moldoveni care au și cetățenie română și să-i convingă să susțină și să aleagă candidații social-democrați. Împreună vom reuși!”, a subliniat liderul social-democrat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ion Sula, mesaj de felicitare pentru Iurie Ciocan

Ion Sula l-a felicitat pe Iurie Ciocan cu ocazia realegerii în funcția de președinte al Organizației PSD România în Republica Moldova și i-a urat mult succes în activitate, în beneficiul cetățenilor de pe ambele maluri ale Prutului!

„Împreună, vom promova în continuare doctrina social-democrată care pune în prim plan grija față de cetățeni, bunăstarea și siguranța lor”, a mai spus Ion Sula, conform tribuna.md.

Marcel Ciolacu, Facebook

Marcel Ciolacu Sursa foto: Facebook

În această lună, Marcel Ciolacu afirma că nu poate să amâne anumite decizii politice, chiar dacă îl pot afecta la viitoarele alegeri:

”Mult prea mulți politicieni în România au luat decizii electorale și nici unul nu a câștigat. Toți au încercat să își conserve voturile, au evitat decizia și au dus-o mai încolo. Eu nu pot să evit deciziile!”