Evenimentul Zilei > Politica > PSD se PRĂBUȘEȘTE în Senat. Politicianul care-i poate TRAGE după el și pe alți nemulțumiți de LIDERUL SUPREM a vorbit
PSD se PRĂBUȘEȘTE în Senat. Politicianul care-i poate TRAGE după el și pe alți nemulțumiți de LIDERUL SUPREM a vorbit

PSD se PRĂBUȘEȘTE în Senat. Politicianul care-i poate TRAGE după el și pe alți nemulțumiți de LIDERUL SUPREM a vorbit

La trei săptămâni după ce a fost exclus din PSD și la șase zile după ce a fost înlocuit din funcția de vicepreședinte al Senatului, Adrian Țuțuianu a avut prima intervenție în fața colegilor.

Acesta a început cu observația că a pierdut sprijinul politic în lipsă și a amenințat voalat că va atrage mai mulți social-democrați în tabăra anti-Dragnea. El va activa ca senator independent neafiliat alături de un alt fost membru PSD, Emanuel-Gabriel Botnariu, care a părăsit grupul PSD în 14 noiembrie. Cei doi vor sta în spatele sălii, acolo unde speră că vor ajunge și alți senatori din PSD, nemulțumiți de Liviu Dragnea. Între timp, Adrian Țuțuianu se luptă în instanțe să-și facă dreptate. „Voi acţiona în continuare ca senator independent neafiliat până când voi epuiza toate căile de atac statutare din interiorul PSD şi sigur voi parcurge şi toate etapele prevăzute de lege, pentru că am de gând să merg în Justiţie cu acest subiect. Până atunci, vreau să vă spun că voi fi în spate, acolo, în ultimul rând, cu domnul Botnariu şi probabil că timpul va arăta că vom fi din ce în ce mai mulţi”, a declarat în plenul Senatului Adrian Țuțuianu.

În funcția de vicepreședinte al Senatului, în locul pucistului, a fost ales Șerban Valeca, tot din PSD.