Evenimentul Zilei > Politica > ÎNCĂ O VOCE DIN PSD se ridică împotriva lui Tudose! A VORBIT inclusiv despre SANCŢIONAREA PREMIERULUI. Scaun liber la Palatul Victoria?
ÎNCĂ O VOCE DIN PSD se ridică împotriva lui Tudose! A VORBIT inclusiv despre SANCŢIONAREA PREMIERULUI. Scaun liber la Palatul Victoria?

ÎNCĂ O VOCE DIN PSD se ridică împotriva lui Tudose! A VORBIT inclusiv despre SANCŢIONAREA PREMIERULUI. Scaun liber la Palatul Victoria?

Scandal imens în PSD, de data acesta între Rovana Plumb şi premierul Tudose unde s-a lăsat cu vorbe grele la adresa Rovanei Plumb fiind numită PENALĂ de către premier.

Rovana Plumb a fost numită ”penală” de premierul Mihai Tudose, care a cerut remanierea ei din Guvern. Reamintim faptul că după demisia lui Sevil Shhaideh care a fost cerută de premier, a fost imediat  înlocuită de către  Rovana Plumb care, pe atunci nu era penală deşi, trecuse pragul pe la DNA.

"Fostul ministru al Fondurilor Europene a plecat prin demisie, la fel ca Sevil Shhaideh, fosta titulară de la Dezvoltare, după o ședință crucială în PSD, în care premierul a jucat cu demisia pe masă. Tudose pare să nu țină cont de colegii săi și a îndrăznit să o critice public și pe Gabriela Firea, pentru decizia de a amplasa un Târg de Crăciun în Piața Victoriei".

”Nu mi se pare normal ca premierul să dea o serie de declarații care nu coincid cu ceea ce susțin colegii și colegele sale. Nu stabilesc eu dacă se impun sancțiuni, ci partidul.”, a declarat Rovana Plumb, titrează stiripesurse.ro.