Evenimentul Zilei > Actualitate > Pruncul Iisus, Iosif, Maria şi magii s-au trezit în ieselea din Betleem cu un individ beat criţă. Internetul e în delir
Pruncul Iisus, Iosif, Maria şi magii s-au trezit în ieselea din Betleem cu un  individ beat criţă. Internetul e în delir

Pruncul Iisus, Iosif, Maria şi magii s-au trezit în ieselea din Betleem cu un individ beat criţă. Internetul e în delir

Valuri de comentarii ironice şi glume pe seama unui nefericit şofer britanic care, după ce a comis un accident de circulaţie, a încercat să scape de poliţia plecată pe urmele sale în cel mai neinspirat mod cu putinţă: s-a refugiat în “ieslea” în care s-a născut Iius, sperând să fie confundat cu unul din personaje.

Băut şi speriat de cele întâmplate, şoferul care şi-a făcut praf, într-un gard metalic, un frumos Mini Cooper, a fugit de la locul accidentului, produs pe o şosea din comitatul North Yorkshire. A remarcat că în apropiere se află reproducerea în mărime naturală a celebrei scene a Naşterii Domnului din ieslea de la Betleem. I s-a părut ascunzătoarea ideală, mai ales că poliţiştii ajunseseră la faţa locului şi începuseră să cerceteze.

Oamenii legii au rămas muţi de uimire când au descoperit că unul din personajele implicate în Scena Nativităţii nu doar că era viu, ci era chiar şoferul vinovat.  L-au arestat şi au menţionat strania întâmplare într-o scurtă postare pe Twitter.

Incidentul a devenit viral pe reţelele de socializare, unde a stârnit un potop de comentarii şi ironii la adresa şoferului ghinionist. “A încerca s-o facă pe măgarul?”, scrie un utilizator de Twitter, în vreme ce altul opinează că “Nici măcar Pruncul Sfânt nu l-a putut salva”.