Mai mulți avocați clujeni spun că decizia Tribunalului Cluj este una suspectă, din moment ce la dosar există mai multe probe care arată, incontestabil, că cei trei proxeneți eliberați, vineri seara, și alți trei, eliberați în urmă cu trei săptămâni, au primit sume imense de bani de la persoanele exploatate prin prostituție. ”Ce se va întâmpla acum cu martorii și cu părțile vătămate.

Va începe un proces amplu de lămurire a acestora, cu ghilemele de rigoare, că ceea ce au pățit sau au văzut nu este adevărat. Poate decizia din aceasta seara nu este una întâmplătoare, având în vedere că în dosar, ca avocat al unuia dintre inculpați a intrat și fostul prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, a comentat, iritat, unul dintre polițiștii care au lucrat în dosar.

Tribunalul Cluj a decis vineri , seara, să îi elibereze din arest, pe Cosmin Pop, zis ”sharpele nebunu”, pe Codin Pop și pe Tudor Vasile Vlașin, trei dintre cei șase proxeneți arestați acum o lună de zile de Judecătoria Dej. Ceilalți trei au fost eliberați mai devreme. Decizia de acum a Tribunalului Cluj vine la doar o zi după ce, Judecătoria Dej a decis menținerea celor trei în arest pentru încă 30 de zile.

Cine sunt proxeneții eliberați azi!

Procurorii spun că ”Sharpele nebunu”, pe numele său din buletin Cosmin Pop (foto) apărea că în acte că este șomer dar cu toate astea trăia pe picior mare și cumpăra mașini de sute de mii de euro, de unde și porecla de ”șeic”. Acesta este proprietarul unui Rolls Royce Wraith, în valoare de 400.000 de euro. ”În data 23.01.2020, ora 12.56, Pop Cosmin a vorbit la telefon cu P.C. care fusese anterior la bancă. Aceasta din urmă i-a transmis că au fost câteva verificări din partea băncii, întrucât figura ca șomer, dar avea tranzacții de sute de mii de euro și au verificat eventuale fraude.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE