Evenimentul Zilei > Justitie > SCANDALUL protocoalelor CONTINUĂ. Ce a declarat Mihai Fifor „Nu era un document secret”
SCANDALUL protocoalelor CONTINUĂ. Ce a declarat Mihai Fifor „Nu era un document secret”

SCANDALUL protocoalelor CONTINUĂ. Ce a declarat Mihai Fifor „Nu era un document secret”

Au apărut noi informaţii în scandalul protocoalelor ce a ţinut prim-planul în acest an. Mihai Fifor a dezvăluit marţi seară că instituţia pe care o conduce acum, Ministerul Apărării, a încheiat un protocol cu Parchetul General în 2010.

La Antena 3, Mihai Fifor a declarat: „Am făcut această verificare, aşa cum a solicitat primul-ministru. Comunicăm la Guvern în totalitate, tot ceea ce a însemnat protocol încheiat de Ministerul Apărării Naţionale cu alte instituţii. A fost, de pildă, un protocol, cu Parchetul, încheiat în 2010, pe care l-am denunţat de îndată ce acest protocol mi-a fost adus la cunoştinţă. Şi lucrurile s-au încheiat. Era un protocol pe care l-a avut Ministerul Apărării Naţionale cu Parchetul pe care, repet, l-am denunţat”.

Acesta a dorit însă să sublinieze că acest protocol nu a fost unul secret. „Nu era un document secret. Era un document neclasificat pe care, repet, l-am denunţat în secunda doi”, a adăugat Fifor. Ministrul a mai precizat că Direcţia de Informaţii a Armatei nu a avut vreun protocol cu Parchetul.