Evenimentul Zilei > Actualitate > PRONOSTIC INCREDIBIL despre alegerile FRF. „Va câștiga din primul tur. Adversarul său a pierdut 90 la sută dintre votanți”
PRONOSTIC INCREDIBIL despre alegerile FRF. „Va câștiga din primul tur. Adversarul său a pierdut 90 la sută dintre votanți”

PRONOSTIC INCREDIBIL despre alegerile FRF. „Va câștiga din primul tur. Adversarul său a pierdut 90 la sută dintre votanți”

Fostul selecționer Victor Pițurcă este de părere că Ionuț Lupescu va câștiga fără probleme alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal.

Victor Pițiurcă este de părere că Ionuț Lupescu se va impune la alegerile FRF încă din primul tur. Fostul selecționer este de părere că Răzvan Burleanu și-a pierdut mare parte din votanți, după ce a lansat dezvăluirile prin care a arătat cum adversarul său a direcționat bani, din conturile FRF, către firma unui prieten.

„Ionuț Lupescu va câștiga ușor alegerile pentru președinția FRF, din primul tur. Răzvan Burleanu a pierdut 90 la sută dintre votanți după ce a ieșit cu dezvăluirile astea. Ceea ce spune el ar trebui să însemne ceva penal. Dacă Burleanu a fost instalat la FRF și s-au făcut audituri, înseamnă că el a tăinuit aceste lucruri în scop personal. Oricum, Ionuț Lupescu nu a fost implicat în lucrurile astea, Mircea Sandu hotăra. Nu-i putem pune lui în cârcă totul, trebuia să întrebe președintele întâi pentru orice decizie", a spus Pițurcă la Telekom Sport.