Evenimentul Zilei > Vremea > Prognoza meteo pentru România. Se lasă frigul peste țară. Maxima, 0 grade
Prognoza meteo pentru România. Se lasă frigul peste țară. Maxima, 0 grade

Prognoza meteo pentru România. Se lasă frigul peste țară. Maxima, 0 grade

Prognoza arată că, în țara noastră, va începe un proces de răcire. Temperaturile sunt în scădere și se vor menține așa și în perioada următoare.

Prognoza meteo pentru România. Se lasă frigul peste țară. Maxima, 0 grade. Prognoza meteo a zilei de 14 ianuarie arată o scădere a temperaturilor, cu maxime de 0 grade.

Prognoza meteo 14 ianuarie 2021

Astăzi, cerul va fi noros în vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi la munte, unde temporar va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă. În celelalte regiuni, înnorarile vor fi temporare, iar ninsori slabe se vor semnala mai ales spre seara şi noaptea, local în est şi sud-est şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi la altitudini mari, unde ninsoarea va fi viscolită şi zăpada spulberată, iar cu viteze mai mici, ziua în sud-vest şi noaptea în nord-est.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -10 şi 0 grade Celsius. În această săptămână, cu excepția extremității de sud și de sud-est a țării, unde temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, mai ales în zonele montane.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud-est și la munte.

Cum va fi vremea în București

În Capitală, vremea va fi rece. Cerul va fi temporar noros, iar spre seara şi în prima parte a nopţii, va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade Celsius, iar cea minimă va fi de -5…-4 grade Celsius.

Cer înnorat la munte

La munte, cerul va fi noros, temporar va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări îndeosebi la altitudini mari, unde ninsoarea va fi viscolită şi zăpada spulberată.

Prognoza meteo pe litoral

La malul Mării Negre, cerul va fi senin în timpul zilei. Temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar cea minimă de -2 grade Celsius.