Prognoza meteo 30 noiembrie. Regiunile în care va ploua

Prognoza meteo 30 noiembrie. Regiunile în care va ploua Sursa Foto: Arhiva EVZ

Vremea se anunță caldă pentru ziua de joi, 30 noiembrie. Conform meteorologilor, precipitațiile nu vor lipsi din anumite regiuni ale țării. Cu toate acestea, temperaturile nu vor înregistra scăderi semnificative.

Prognoza meteo 30 noiembrie. Vremea va fi caldă de Sfântul Andrei, cu valori termice normale pentru această perioadă. Meteorologii anunță precipitații în zonele de vest, nord, precum și în centrul și estul țării.

Prognoza meteo 30 noiembrie. Regiunile în care va ploua

Potrivit ANM, vor fi semnalate precipitații mixte în zonele montane. În restul zonelor vor predomina ploile. Prognoza meteo pentru 30 noiembrie arată că pe alocuri se va forma ceață și nu vor lipsi condițiile de polei. Pe parcursul nopții, valorile termice vor fi mai scăzute față de cele înregistrate în intervalul precedent. Potrivit meteorologilor, acestea se vor situa sub mediile multianuale, în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 10 grade în cursul zilei de joi. Minimele vor fi cuprinse între 0 și 8 grade

Ne puteți urmări și pe Google News

Aproape de pragul înghețului

În cea de-a doua parte a zilei, temperaturile vor deveni preponderent negative, în cea mai mare parte a țării. Prognoza meteo pentru data de 30  noiembrie indică valori termice cuprinse între între -10 și 0 grade.

La munte, cerul va fi înnorat, fiind înregistrate și ninsori slabe. În restul regiunilor, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, avânt  intensificări pe crestele montane. ANM arată că izolat s-ar putea forma ceață, asociată cu chiciură.

Prognoza meteo 30 noiembrie. Regiunile în care va ploua

Nori. Sursă foto: Arhiva EVZ.

Prognoza meteo 30 noiembrie. Vremea în București

Bucureștenii vor avea parte de vreme rece de Sfântul Andrei. Potrivit meteorologilor, cerul va fi  senin în Capitală, însă vântul va sufla slab și moderat.  Pe parcursul zilei, mercurul nu va urca în termometre mai sus de 6 grade Celsius. De altfel, minimele se vor ajunge până la -5 grade Celsius, pe parcursul nopții.

Prognoza meteo 30 noiembrie arată că se vor înregistra condiții de ceață, mai ales dimineața. Dacă joi va fi mai frig, finalul de săptămână aduce temperaturi mai ridicate. Astfel, la începutul weekendului, maximele vor fi cuprinse între 8 și 18 grade. Cerul va fi noros doar în regiunile intracarpatice, unde vântul va sufla cu putere. În restul teritoriului, cerul va fi senin.