Prognoza meteo, 10 aprilie. Zonele din România în care va ploua. La ce valoare ajunge maxima zilei

Prognoza meteo, 10 aprilie. Zonele din România în care va ploua. La ce valoare ajunge maxima zilei Vremea. Sursa foto: Pixabay

Prognoza meteo, 10 aprilie. Vremea se menține în continuare deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. În unele regiuni din țară se vor înregistra înnorări și ploi slabe. În schimb, în Capitală, cerul va fi senin, iar mercurul va urca până la 25 de grade Celsius.

Prognoza meteo, 10 aprilie. Vremea în țară

Vremea va fi în continuare frumoasă în majoritatea zonelor. Conform prognozei ANM, cerul va fi mai mult senin, iar maximele vor ajunge până la 29 de grade Celsius. În zona Carpaţilor Orientali, cerul va prezenta înnorãri şi cu totul izolat vor fi înregistrate ploi slabe, trecãtoare.

Prognoza meteo

Vremea. Sursa foto: Pixabaz

De asemenea, vântul va sufla slab şi moderat, prezentând uşoare intensificãri în sudul Banatului. Acestea vor fi prezente și pe parcursul nopții de miercuri spre joi, mai ales în Moldova.

Mercurul va urca în termometre până la 29 de grade Celsius

Potrivit meteorologilor, valorile termice maxime se vor încadra între 17 şi 29 de grade,  iar minimele vor fi cuprinse între 5 şi 13 grade. Cele mai mici temperaturi se vor înregistra  în depresiunile din estul Transilvaniei, unde spre valorile termice vor ajunge până la 0 grade Celsius.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit prognozei ANM, în Muntenia se anunță temperaturi ridicate și cer senin. Valorile termice maxime voe ajunge până la 25 de grade în Slobozia și Călărași.  De asemenea, va fi cald și în Transilvania, unde se vor înregistra și intensificări ale vântului. Temperaturile maxime vor fi de 25 de grade la Cluj și 26 de grade în Alba Iulia.

Soare, prognoza meteo 10 aprilie

Sursa foto: Pixabay

Prognoza meteo, 10 aprilie. Bucureștenii au parte de vreme deosebit de caldă

În Capitală, vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Conform prognozei, cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. În cursul zilei de miercuri, valorile termice maxime vor ajunge până la 25 de grade Celsius.

Vremea se menține la fel de caldă și joi, atât în țară, cât și în Capitală. În a doua parte a săptămânii, temperaturile maxime se vor situa între 28 și 29 de grade Celsius.