Evenimentul Zilei > Vremea > Prognoza ANM! Cum va fi vremea în următoarele 2 săptămâni!
Prognoza ANM! Cum va fi vremea în următoarele 2 săptămâni!

Prognoza ANM! Cum va fi vremea în următoarele 2 săptămâni!

Temperaturile vor crește treptat în perioada 7-20 octombrie, anunță meteorologii

După ultimele zile de vreme deosebit de rece, temperaturile cresc și vor ajunge în unele zone la 25 de grade. Potrivit prognozei publicate luni de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabile pentru intervalul 7 – 20 octombrie, urmează câteva zile de căldură, cu ploi slabe.În primele două zile de prognoză,  respectiv 7- 9 octombrie, vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă din an, cu o medie a temperaturilor maxime de 14 grade. Pe 9 octombrie vremea se va încălzi, astfel temperatura  medie va fi  în jurul valorii de 21 de grade.

Cu mici variații, temperaturile maxime se vor menține, în medie, în jurul a 20 de grade până pe 12 octombrie și vor ajunge pe 14 octombrie la 25 de grade. În ultimele zile de prognoză, vremea se va răci ușor și treptat,  temperaturile vor coborâ la 20 de grade. Temperaturile minime vor fi scăzute în intervalul 7-9 octombrie, când media lor va fi de 3-5 grade.

După 9 octombrie,  până la sfârșitul celor două săptămâni, media temperaturilor minime va crește semnificativ, fiind cuprinsă între 7 și 10 grade. Vor fi ploi locale, în general slabe, cu probabilitatea mai ridicată de apariție în intervalul 9-11 octombrie, precum și în unele zile din intervalul 16- 20 octombrie

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: