Evenimentul Zilei > Actualitate > Producția pentru „ Misiune Imposibilă 7” s-a oprit după un test pozitiv al coronavirusului
Producția pentru „ Misiune Imposibilă 7” s-a oprit după un test pozitiv al coronavirusului

Producția pentru „ Misiune Imposibilă 7” s-a oprit după un test pozitiv al coronavirusului

Cel mai recent film din franciza de acțiune cu Tom Cruise, filmat în Marea Britanie, se oprește deoarece a fost anunțat testul pozitiv. Un purtător de cuvânt al producției Paramount și Skydance a confirmat că lucrările la proiect vor fi blocate până pe 14 iunie.

Cel mai recent film din franciza de acțiune cu Tom Cruise se filma în Marea Britanie când a fost anunțat testul pozitiv, scrie Variety.

„Am oprit temporar producția pentru„ Misiune Imposibilă 7 ”până pe 14 iunie, din cauza rezultatelor pozitive ale testelor coronavirusului în timpul testelor de rutină”, se arată în comunicat. „Urmăm toate protocoalele de siguranță și vom continua să monitorizăm situația.”

La fel ca majoritatea producțiilor majore de la Hollywood, „Misiune Imposibilă” se confruntă cu un drum complicat către marele ecran. Producția a fost afectată pentru prima dată de închiderea industriei în februarie 2020. Acest lucru se întâmpla cu câteva zile înainte de filmarea planificată a filmului la Veneția.A urmat  și o serie de alte opriri ulterioare și începe din cauza pandemiei. Filmările pentru continuarea francizei, cu locații pe tot globul s-au reluat în toamnă. Din nou  producția a fost, de asemenea, întârziată cu o săptămână în octombrie, când 12 persoane de pe platourile de filmare din Italia au avut rezultate pozitive pentru COVID-19.

În decembrie, Tom Cruise urla la doi angajați

În decembrie, s-a scurs o informație despre Cruise  într-o altercație cu doi colaboratori. Vedeta urla la echipa sa pentru încălcarea regulilor de protecție împotriva COVID-19.

După cum a scris pentru prima dată The Sun, care a cumpărat înregistrarea, după ce Cruise a văzut doi membri ai echipei sale stând prea aproape unul de celălalt în fața ecranului unui computer, el le-a spus echipajului: „Dacă vă văd mai că faceți asta din nou, ați dispărut.”.

În înregistrarea obținută de The Sun, Cruise poate fi auzit spunând: „Suntem standardul de aur. S-au întors acolo la Hollywood să facă filme chiar acum din cauza noastră. Pentru că ei cred în noi și în ceea ce facem. Sunt la telefon cu fiecare studio toată noaptea, cu companiile de asigurări, cu producătorii și se se așteaptă de la noi să facem filmul. Creăm mii de locuri de muncă, „moth….ers‟. Nu vreau să mai văd asta niciodată. Vreodată!”