PRO TV şi-a ridiculizat concurenţa! Antena 1 şi Kanal D nu au avut nicio şansă. Toată lumea s-a uitat la Românii au talent 2022

PRO TV şi-a ridiculizat concurenţa! Antena 1 şi Kanal D nu au avut nicio şansă. Toată lumea s-a uitat la Românii au talent 2022 Sursa: arhiva EVZ

PRO TV continuă să facă legea în prim-time. În Vinerea Mare, show-ul Românii au talent 2022 nu a dat absolut nicio şansă concurenţei. Antena 1 şi Kanal D au fost la o distanţă uriaşă, la nivel de audienţe. Cifrele spun totul.

PRO TV continuă să facă legea în prime-time. Cea mai mare televiziune din România şi-a făcut praf concurenţa şi în Vinerea Mare. Cifrele de audienţă la nivel naţional stau mărturie. Antena 1, dar nici Kanal D nu au făcut faţă show-ului Românii au talent 2022.

PRO TV şi-a ridiculizat concurenţa!

De la ora 20.30, a început pe PRO TV Românii au talent 2022, în timp ce pe Antena 1 a debutat, de la aceeaşi oră un film artistic. Pe Kanal D începuse încă de la ora 20.00 serialul turcesc,  Mă numesc Zuleyha. 9.5 şi 10.1 rating la nivel naţional a avut PRO TV pe ultimele tronsoane ale orei 20.00, fără nicio şansă pentru concurenţă. Kanal D a luat faţa Antenei 1 cu serialul turcesc, dar cifrele de audienţă au fost la jumătate faţă de PRO TV.

De la ora 21.00, dominarea PRO TV a fost şi mai mare. Cifrele de audienţă la nivel naţional au fost uriaşe în comparaţie cu cele ale Antenei 1 şi ale Kanal D. Pe slotul 21.30-21.45, PRO TV a avut cea mai mare audienţă a serii din România, cu Românii au talent, 11.8.

Ne puteți urmări și pe Google News

Antena 1, o nouă dezamăgire

Dacă cei de la PRO TV au făcut legea la nivel de audienţe, Antena 1 a fost din nou o mare dezamăgire în prime-time. Nu doar că a avut audienţe de trei ori mai mici faţă de PRO TV, dar nu a reuşit să se apropie nici măcar de cei de la Kanal D. Serialul turcesc, Mă numesc Zuleyha, a ţinut la mare distanţă Antena 1 de locul secund la nivel de audienţe, pe tronsonul naţional.

Cifrele celor de la PRO TV au fost la fel de mari şi de la ora 22.00. Românii au talent a fost pe placul telespectatorilor care au făcut din PRO TV lider de audienţă până la miezul nopţii, atunci când s-a terminat show-ul. În schimb, pe Kanal D s-a terminat serialul turcesc, Mă numesc Zuleyha, iar cei de la Antena 1 au reuşit să se apropie de Kanal D. Mai mult, au câştigat şi două sloturi de audienţă până la miezul nopţii, dar foarte puţin pentru pretenţiile Antenei 1.