Evenimentul Zilei > Monden > Pro TV spulberă tot! Decizie în premieră pentru o televiziune din România
Pro TV spulberă tot! Decizie în premieră pentru o televiziune din România

Pro TV spulberă tot! Decizie în premieră pentru o televiziune din România

Pro TV „aplică” o nouă lovitură televiziunilor concurente, Se pare că reality showul „Ferma” va fi difuzat în mai multe țări, nu doar în România.

Un val nou de informații cutremură sfera televiziunii din România. Conform ultimelor date apărute în presă, reality show-ul „Ferma”, difuzat de Pro TV, ar urma să fie difuzat și în Bulgaria și Slovacia, lucru ce va aduce o audiență și mai mare postului anterior menționat.

Mai mult, postul de televiziune Pro TV a achiziționat formatul emisiunii „Ferma” pentru următorii 3 ani. În țările menționate, reality show-ul a fost difuzat în ediții de o oră și o oră și jumătate, cu o durată de 3 luni.

Și în acest sezon, telespectatorii vor putea vedea vedete din showbizul românesc gospodărindu-se, într-o zonă izolată și având la dispoziție resurse limitate. Emisiunea tv a fost prezentată de către Mihaela Rădulescu, cea care a reușit să facă audiență de fiecare dată. Cu toate acestea, nu se știe cu exactitate data de începere a emisiunii „Ferma”, iar Pro TV nu a făcut niciun anunț oficial pentru sezonul următor, scrie Cancan.