Pro TV pregătește o emisiune-concurs pentru care a lansat deja un casting, fiind în căutarea unor familii formate din 5 membri cu vârste între 18 și 60 de ani. De emisiune se va ocupa Andreea Godeanu, fostul producător al lui Teo Trandafir, care a plecat în urmă cu o lună de la Kanal D. „Vrei sa participi impreuna cu familia ta la un nou show marca Pro TV? Daca esti o fire spontana, mereu in cautarea distractiei si, mai ales, daca te mandresti cu membrii familiei tale, noi iti lansam o provocare! Inscrie-ti familia printr-un e-mail la [email protected] si puteti avea sansa de a demonstra in fata intregii tari ca sunteti uniti si ca faceti o super echipa! Si asta nu e tot: castiguri pe cinste te asteapta!

Emisiunea va fi filmată în perioada 1 iulie – 31 iulie 2015. „În funcție de traseul echipelor în concurs, o familie poate filma între 1 și 5 zile, în perioada mai sus menționată, pentru mai multe ediții de concurs”, mai spun reprezentanții firmei de casting.

„Concursul nu este unul de cultura generala cât este unul care se bazează pe cât de mult se cunosc, între ei, membrii familiilor”, se arată în anunțul companiei. Fiecare familie trebuie să-și aleagă un lider – Capul Familiei, iar acesta va reprezenta familia pe tot parcursul jocului. Premiile sunt de câteva mii de euro, iar marele premiu o mașină. Cei care au mai participat în trecut la alte emisiuni de gen concurs, talent-show sau reality show”, se arată în comunicat.

Pe langa familiile obișnuite, ne-ar facea placere sa participe si familii cu membri ce au figuri sau frizuri deosebite (rasta, dread-uri, piercing, coafura amuzanta), membri de familie cu meserii iesite din comun, membri de familie cu simt al umorului dezvoltat, prezenta de spirit ascutita. Femeile gravide sunt bine-venite în show-ul nostru, cu mentiunea să nu fie în ultimul trimestru de sarcină. Vom fi încantati să cunoaștem perechi de gemeni, indiferent de varsta (18-60 ani)”, mai anunță firma de casting.