Prinţul William şi soţia sa, Kate, la Jocurile Olimpice de la Londra

Prinţul William şi soţia sa, Kate, la Jocurile Olimpice de la Londra

William şi Kate, ducele şi ducesa de Cambridge, vor participa la câteva dintre probele de la Jocurile Olimpice. Pasionaţi de echitaţie, tenis şi nataţie, cuplul princiar îi va susţine pe sportivii britanici care se vor lupta pentru o medalie olimpică la cele trei sporturi.

Cuplul princiar va asista, de asemenea, la partide de tenis la Wimbledon şi la probe de nataţie, iar Kate va asista singură la un meci de hochei pe iarbă, la gimnastică, înot sincron şi yachting, a anunţat un purtător de cuvânt al familiei regale. Prinţul William şi soţia sa, Kate, vor participa, vineri, alături de prinţul Harry, prinţul Charles şi prinţesa Camilla, la o recepţie organizată de regina Elisabeta la Palatul Buckingham, în prezenţa a numeroşi şefi de stat şi de guvern, iar apoi vor fi prezenţi la ceremonia de deschidere a Jocurilor. William, Kate şi Harry sunt, de altfel, ambasadori ai echipei olimpice britanice.

Jocurile Olimpice de vară se defăşoară la Londra, în perioada 27 iulie - 12 august, iar competiţia va cuprinde 302 probe sportive din 26 de sporturi. La acest eveniment s-au calificat aproximativ 10.500 de sportivi din 152 de ţări.

La JO 2012 se vor lupta pentru o medalie de aur peste 100 de sportivi români.

Ne puteți urmări și pe Google News