Evenimentul ZileiMondenPrințul Harry și Meghan Markle, umiliți în California: „Ce cuplu de clovni”

Prințul Harry și Meghan Markle, umiliți în California: „Ce cuplu de clovni”

Prințul Harry și Meghan Markle, umiliți în California: „Ce cuplu de clovni”
Meghan Markle și Prințul Harry sunt din nou în centrul atenției după ce un candidat din California i-a umilit în văzul tututor. Beatrice Cardenas, o candidată la Congresul Californiei, a declarat că locuitorii nu știu cine sunt cei doi și că este de părere că aceștia formează un cuplu de clovni.

Cuplul a fost aspru criticat după ce  s-a aflat că Toya Holness și-a dat demisia din funcția de secretar de presă la nivel mondial. Plecarea doamnei Holness vine după ce alți 12 membri ai personalului de top din preajma lui Harry și Meghan au renunțat la colaborarea cu ei.

Holness s-a alăturat companiei Archewell a lui Harry și Meghan în octombrie 2020. Aceasta a făcut parte și din echipa de relații publice a cuplului, dar a fost numită secretar de presă global în martie 2021.

Ne puteți urmări și pe Google News

Toya avea și o diplomă în PR strategic de la University of Southern California pe care voia să o folosească pentru supraveghea PR-ul lor de ambele părți ale Atlanticului. Potrivit jurnalistei regale Roya Nikkhah, cuplul și doamna Holness „s-au despărțit recent”, dar nimeni nu a aflat care a fost cauza.

Plecarea lui Holness a atras și foarte multe controverse, iar Harry si Meghan au devenit personajele negative.

Harry și Megan, umiliți fără milă

Beatrice Cardenas, o candidată la Congresul Californiei, nu a avut cuvinte de laudă despre ultima plecare de personal din echipa Sussexes.

Doamna Cardenas, o republicană care a candidat la alegerile din 2020, a răspuns unui utilizator numit „Tourre Bakahai” care scrisese: Secretarul de presă „global [emoji care plânge de râs] Lumea lor fantastică implică și un secretar de presă intergalactic?”

„Ce pereche de clovni. Ca și cum aspiranții la showbiz fără randament subvenționați de averi moștenite chiar au nevoie de personal”.

Candidata din California a mai declarat că Meghan și Harry se folosesc de cuvântul „global” în brandul și imaginea lor. Aceasta a mai precizat că locuitorii nici măcar nu știu cine este acest cuplu, chiar dacă s-a stabilit în zona lor.

Ea a scris: „Sunt obsedați de cuvântul „global”. Între timp, majoritatea californienilor habar nu au cine sunt ei”.

Cuplul s-a stabilit în Montecito, Santa Barbara după plecarea din Marea Britanie. Aceștia au o locuință de 11 milioane de lire sterline și locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet.

Nu sunt bine văzuți în California

Prințul Harry a recunoscut: „Acasă pentru mine acum, deocamdată, este în Statele Unite”. El a adăugat: „Am fost primiți cu brațele deschise și avem o comunitate atât de grozavă în Santa Barbara”.

Cu toate astea, Richard Mineards, un jurnalist britanic care semnează o rubrică de bârfe pentru Montecito Journal, a declarat: „Harry și Meghan nu au devenit parte a comunității și cred că mulți oameni se strâmbă din cauza acestui lucru, într-adevăr.

„Este un loc atât de drăguț pentru a ieși în oraș, iar ei nu s-au prezentat. Există această mare întrebare: „Unde sunt ei?””.

Cuplul a avut mult de suferit din cauza plecării lor din Familia Regală. Meghan și Harry au pierdut și secretarele private, personalul de comunicare și pe directorul executiv al inițiativei de turism durabil a lui Harry, Travalyst. Și un ofițer de protecție personală care a fost garda de corp de top pentru Meghan a demisionat în ianuarie 2019. Nu este vorba doar rămân fără personal, ci și nu sunt bine văzuți de oamenii din California.


Accesează: