Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Harry și Meghan Markle, audiați într-un proces de defăimare intentat de sora vitregă a ducesei. Ce acuzații se aduc
Prințul Harry și Meghan Markle, audiați într-un proces de defăimare intentat de sora vitregă a ducesei. Ce acuzații se aduc

Prințul Harry și Meghan Markle, audiați într-un proces de defăimare intentat de sora vitregă a ducesei. Ce acuzații se aduc

În plin scandal legat de relația proastă cu Casa Regală a Marii Britanii și de apariția cărții de memorii a prințului, „Spare”, Harry și Meghan au de înfruntat și un proces cu acuzații grave. Ei au fost deja audiați.

După ce Meghan Markle a spus în repetate rânduri că sora ei vitregă nu a făcut altceva decât să conspire cu presa împotriva ei și să o denigreze, acum, Samantha Markle a intentat un proces de defăimare împotriva ducesei. Totul are legătură cu celebrul interviu acordat de prințul Harry și Meghan Markle în 2021 prezentatoarei de televiziune Oprah Winfrey. Samantha Markle a dat-o în judecată pe Meghan pentru „defăimare şi informaţii false vătămătoare”, în urma celor spuse.

În plângerea depusă încă din martie 2022, Samantha acuză că Meghan a făcut declarații mincinoase și cu rea intenție, care au ajuns ulterior la un public destul de larg. Aceasta afirmă că interviul a fost vizionat de aproximativ 50 de milioane de persoane din 17 ţări.

Sora vitregă a lui Meghan Markle a dat-o în judecată pe ducesă

Potrivit Samanthei Markle, a fost defăimată atunci când ducesa a declarat în mod fals și cu rea intenție că ea a crescut ca „un copil singur la părinți”. În același timp, o acţiune deschisă în instanţă de Meghan pentru a opri depoziţiile în acest proces civil a fost respinsă. Depoziţia este o declaraţie formală de prezentare a dovezilor în Statele Unite, care trebuie făcută de un martor sau de o parte implicată în proces în faţa unui tribunal.

Samantha Markle suferă de scleroză multiplă și se deplasează într-un scaun cu rotile, iar în documentarul ducilor de Sussex de pe Netflix aceasta apare ca persoanjul negativ care complotează împotriva lui Meghan.

În urma interviului, susține sora vitregă a lui Meghan, ea a fost expusă unei lungi serii de umilințe, rușine și ură la nivel mondial. Aceasta mai afirmă că ducesa de Sussex s-a folosit de „puternicele resurse ale operaţiunii de PR a familiei regale”, aruncând minciuni despre ea și despre tatăl lor Thomas Markle, într-o „campanie premeditată de distrugere a reputaţiei şi credibilităţii sale”.

Acțiunea ducesei de Sussex, respinsă de instanță

În același timp, acţiunea deschisă în instanţă de ducesa de Sussex pentru a opri audierile în acest proces a fost respinsă, marţi, de o judecătoare din Florida. Potrivit acesteia, sarcina de a decide dacă cele două surori au avut o relație apropiată le revine juraților din proces, potrivit ziare.com.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: