Genealogie

Tatăl ei este un al doilea văr al prințului Charles, și nașul prințului William, iar cei doi trebuiau să participe la nupțe.

Regele Constantin este și fratele mai mare al reginei Sofia a Spaniei, care este mătușa Theodora, în timp ce regele Felipe al Spaniei este vărul ei.

Între timp, mama ei, prințesa Anne-Marie din Danemarca, este sora mai mică a reginei Margrethe a Danemarcei, făcându-l pe prințul coroanei Frederik să fie vărul ei.

Regele Constantin și fiul său, prințul coroanei Pavlos, nu au o misiune oficială, dar sunt încă participanți activi la viața regală din Europa.

Părinții ei au lansat separat o declarație în care a spus: „Majestățile lor Regele Constantin și Regina Anne-Marie sunt încântate să anunțe logodna fiicei lor celei mai mici, Theodora, cu avocatul american Matthew Kumar. „Mai multe detalii despre viitoarea nuntă vor fi furnizate la timp.

„Domnul Matthew Kumar, de 34 de ani, s-a născut și a crescut în sudul Californiei. Este avocat în Los Angeles. Theodora s-a născut la Spitalul St Mary’s, Londra, cel mai mic dintre cei cinci copii, și a participat la internatul tuturor fetelor Woldingham din Surrey. Ea s-a mutat în Los Angeles, în 2010, ca să devină actriță”.

Nunta Theodorei este a doua nuntă regală care a fost amânată din cauza coronavirusului – prințesa Beatrice și logodnicul ei Edoardo Mapelli Mozzi punându-și nopțile conjugale legale în așteptare.

 

Nepoata reginei, în vârstă de 31 de ani, a fost pregătită să se căsătorească cu magnatul milionar, în vârstă de 37 de ani, la Palatul St James, pe 29 mai, dar nunta a fost amânată luna trecută pe fondul blocajului Regatului Unit.

 

 

 

PAGINA ANTERIOARA