Evenimentul Zilei > International > Principesa Irina a fost plasată sub supraveghere trei ani, în procesul privind luptele ilegale de cocoși
Principesa Irina a fost plasată sub supraveghere trei ani, în procesul privind luptele ilegale de cocoși

Principesa Irina a fost plasată sub supraveghere trei ani, în procesul privind luptele ilegale de cocoși

Cea de-a treia fiică a Regelui Mihai a fost plasată sub supraveghere, timp de trei ani, de către un judecător federal din SUA, după ce a fost acuzată că a organizat lupte ilegale de cocoși, împreună cu soțul său, la ferma lor din statul american Oregon, relatează ABC News.

"Îmi pare foarte rău că m-am implicat în această afacere. Nu am avut intenţia de a încălca legea", a declarat Irina Walker în faţa judecătorului federal, înainte de a fi pronunţată sentinţa.

Judecătorul i-a permis Principesei Irina să părăsească țara în timpul perioadei de probă deoarece tatăl ei, Regele Mihai, are probleme de sănătate şi principesa ar dori să-l viziteze mai des.

Irina și John Walker, arestați în august 2013, au pledat vinovat, în iulie, în dosarul privind participarea la o reţea de lupte ilegale de cocoşi. Potrivit procurorilor, cei doi percepeau o taxă de 20 de dolari de la cei care doreau să vadă luptele de cocoși, iar numărul total de spectatori pe zi depăşea 100. Cuplul câştiga bani, de asemenea, din vânzările de alcool.

 Soţii Walkers au acceptat să vândă imobile şi să plătească Guvernului 200.000 dolari.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: