Evenimentul Zilei > EVZ Play > „Prime Time”- Laurențiu Botin: „Dacă i se întâmplă ceva Sorinei Pintea, cine răspunde?”
VIDEO

„Prime Time”- Laurențiu Botin: „Dacă i se întâmplă ceva Sorinei Pintea, cine răspunde?”

Jurnalistul Laurențiu Botin și invitații săi au discutat la emisiunea „Prime Time” despre cazul Sorinei Pintea care a impresionat o țară întreagă.

„Nu mă interesează, în momentul de față, dacă Sorina Pintea a luat sau nu șpagă. Ceea ce s-a întâmplat aseară nu mă poate lăsa indiferent, pentru că aici nu e vorba neapărat de Sorina Pintea, ci de mama sau de soția mea, sau de mama, soția sau sora oricăruia dintre voi, care puteau fi în locul ei. Cum un om bolnav poate fi umilit în asemenea condiții, doar pentru că e suspect?”, a declarat Laurențiu Botin în cadrul emisiunii „Prime Time”.

Botin a amintit invitaților săi că Pintea suferă de dermatomiozită, o boală autoimună. „M-a enervat fariseismul politicienilor. Domnul Vela cere anchetă”, a mai spus Laurențiu Botin, adăugând că „avem parte de un spectacol grotesc, iar familia Sorinei Pintea are parte de un spectacol tragic. Dacă i se întâmplă ceva Sorinei Pintea, cine răspunde?

Claudia Țapardel, PSD, e de părere că „ne dezumanizăm ca stat. Statul are obligația să protejeze siguranța fiecărui cetățean, chiar și a celor certați cu legea. e greu de acceptat să impui o asemenea măsură de arest preventiv, unei persoane atât de bolnave”.

Țapardel a mai adăugat că e firesc ca țara să fie sensibilizată de această situație, „dar mă revoltă atitudinea miniștrilor de Interne și de Sănătate că încearcă să-și facă imagine pe seama acestei situații”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: