Evenimentul Zilei > Actualitate > Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, reţinut de DNA
Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, reţinut de DNA

Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, reţinut de DNA

Procurorii DNA Constanţa au emis ordonanţă de reţinere pe 24 de ore pe numele oraşului Năvodari, Nicolae Matei,PSD, suspectat de fapte de corupţie. El este suspectat că ar fi semnat ilegal retrocedarea unor terenuri.

Procurorii DNA Constanţa l-au audiat, ieri, pe  primarului oraşului Năvodari, Nicolae Matei, suspectat de  fapte de corupţie. Condamnat la trei ani şi jumătate închisoare pentru dare de mită, sentinţa definitivă urmând să se dea în 19 sepembrie, Nicolae Matei este suspectat într-un nou dosar pentru fapte de corupţie care ar privi finanţarea echipei de fotbal Săgeata Năvodari, precum şi aprobarea unor retrocedări ilegale. Primarul a negat acuzaţiile privind retrocedările ilegale, invocând ba faptul că acestea s-ar fi efectuat în timpul mandatului fostului primar al oraşului, ba că "trăim într-un stat poliţienesc".

EVZ a publicat pe 26 mai o anchetă în care a arătat că edilul stațiunii considerate ca fiind a doua perlă a litoralului românesc are în plan să trântească un drum peste nisip și să împartă hectare întregi de plajă la privați, dar și că au apărut proprietari peste noapte chiar lângă plajă, prin retrocedarea unor terenuri pe legea proprietății.

Citiți și:

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.