Evenimentul Zilei > Actualitate > Primarul din Chiajna recunoaşte că a falsificat acte în litigiul cu „Reghe”!
Primarul din Chiajna recunoaşte că a falsificat acte în litigiul cu „Reghe”!

Primarul din Chiajna recunoaşte că a falsificat acte în litigiul cu „Reghe”!

Mircea Minea, primarul Chiajnei, a întocmit acte false pentru a demonstra că i-a plătit lui Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, cei 50.000 de euro pe care îi datora din perioada în care tehnicianul a pregătit formaţia Concordia.

Laurenţiu Reghecampf l-a reclamat recent la FRF pe Mircea Minea, primarul din Chiajna, pe care îl acuză că nu i-a plătit suma de 50.000 de euro, reprezentând bonusul pentru salvarea de la retrogradare a echipei Concordia. Antrenorul Stelei a avut câştig de cauză la prima instanţă federală, însă edilul din Chiajna a contestat decizia la Comisia de Recurs. Mircea Minea susţine că s-a achitat de datorie faţă de „Reghe” şi a prezentat un act autentificat la notar din care reiese că „Reghe” şi-a primit cei 50.000 de euro.
Laurenţiu Reghecampf a reuşit însă să dovedească faptul că primarul a minţit şi că, mai mult, actul întocmit este unul fals! Conform cotidianului „Gazeta Sporturilor”, antrenorul a prezentat biletele de avion din care reiese că s-a întors din Statele Unite ale Americii pe data de 7 iunie, în vreme ce în actul prezentat de Minea se stipula faptul că suma de 50.000 de euro a fost achitată pe 6 iunie!
Da, e o eroare în documente. Nu pe 6 iunie i-am dat banii, ci în altă zi. 6 iunie e doar data la care s-au redactat actele. S-a făcut o greşeală când toţi am semnat punând acea dată, însă plata a fost făcută după câteva zile”, a fost, conform GSP, reacţia primarului Mircea Minea după ce a fost prins cu mâţa în sac.
În cazul în care Laurenţiu Reghecampf se va decide să depună plângere penală împotriva edilului din Chiajna, acesta riscă între 2 şi 5 ani de închisoare, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată!