Evenimentul Zilei > International > Prima zi de președinție a lui Biden: Stare de urgență în toaletele școlilor
Prima zi de președinție a lui Biden: Stare de urgență în toaletele școlilor

Prima zi de președinție a lui Biden: Stare de urgență în toaletele școlilor

În prima sa zi de mandat, Joe Biden a emis un decret prin care obligă toate școlile care primesc fonduri de la stat să accepte „transgenderii” elevi cu toate „drepturile” lor.

Prima zi de președinție a lui Biden a adus și primul șoc. Noul locatar de la Casa Albă a semnat un decret prin care „reglementează” situația transgenderilor în școli.

Astfel, elevii băieți care se identifică drept femei, trebuie considerați ca atare. Iar elevele femei care se identifică drept bărbați, să fie tratate ca atare.

Bărbații concurează în competiții feminine

Politica transgender se extinde și asupra sportivilor școlari. Astfel, bărbații care pretind că sunt femei vor putea concura în competițiile feminine. Aceasta le dă toate drepturile conexe: de la burse sportive la intrarea în vestiarul fetelor.

„Copiii trebuie să poată învăța fără grijă că li se va interzice accesul la toaleletă, vestiar sau la sporturile școlare”, arată decretul.

Actul normativ afirmă că administrația Biden este dedicată „prevenirii și combaterii discriminării”. Fie aceasta „pe baza identității de gen sau a orientării sexuale”.

Biden a promis încă din campanie un amplu set de măsuri pentru promovarea agendei transgender. El i-a spus mamei unui copil de 8 ani, cu disforie de gen, că va „schimba radical legea”. A anunțat că va anula toate decretele lui Trump privind identitatea sexuală și „de gen”.

Amicul pedofilului

Promisiunea lui Biden a fost întărită de liderul majorității Democrate din Senat, Chuck Schumer.

Joe Biden a spus că, în prima zi de președinție, va da elevilor transgender acces la sporturi, toalete și vestiare în conformitate cu identitatea lor de gen în toate școlile care primesc fonduri federale. Credeți că are capacitatea de a face acest lucru și sunteți de acord cu decizia lui”, a fost întrebat Schumer.

„Sunt de acord cu această decizie și știu că va verifica în profunzime pentru ca lucrurile să fie legale”, a răspuns Democratul.

Chuck Schumer a fost un apropiat al pedofilului Jeffrey Epstein, de la care a primit numeroase donații.

În timpul campaniei, Biden a promis și că va folosi Ministerul Educației pentru a ancheta orice violare a drepturilor civile ale elevilor transgender.

Noul decret stabilește că fiecare agenție trebuie să asigure implementarea prevederilor în termen de 100 de zile.