PRIMA revistă din lume despre EXORCIZARE. VEZI cine sunt autorii

PRIMA revistă din lume despre EXORCIZARE. VEZI cine sunt autorii

Mai mulţi preoţi catolici din Polonia s-au asociat cu o editură locală pentru a publica prima revistă dedicată exclusiv "alungării demonilor", potrivit mediafax.ro.

Primul număr al revistei lunare Egzorcysta are 62 de pagini şi a fost publicat în 15.000 de exemplare, preţul unei reviste fiind de 2,34 euro. Printre titlurile articolelor din acest număr se remarcă "Satan este real" şi "New Age - aspiratorul spiritual".

"Creşterea numărului de exorcişti în Polonia, care a ajuns de la patru la peste 120 în 15 ani, este elocventă. Creşterea numărului de cazuri de posedare demonică a fost cauzată, indirect, de schimbarea sistemului: capitalismul creează mai multe oportunităţi pentru a face afaceri în domeniul ocultismului. Prezicerea viitorului a devenit o categorie căutată de fisc. Dacă oamenii pot să facă bani din asta, bineînţeles că acest domeniu va prospera, dar pagubele spirituale vor progresa şi ele", a explicat părintele Aleksander Posacki, expert în demonologie şi exorcist, în timpul conferinţei de presă ce a marcat lansarea revistei.

Ne puteți urmări și pe Google News