Evenimentul ZileiActualitatePREVIZIUNI APOCALIPTICE pentru Europa! George Soros spune CE NE AȘTEAPTĂ în următoarea perioadă

PREVIZIUNI APOCALIPTICE pentru Europa! George Soros spune CE NE AȘTEAPTĂ în următoarea perioadă

PREVIZIUNI APOCALIPTICE pentru Europa! George Soros spune CE NE AȘTEAPTĂ în următoarea perioadă
Miliardarul american de origine maghiară George Soros a atras atenția că Europa se confruntă în momentul de față cu o „criză existențială” și prezintă un plan cu trei direcții pentru a salva uniunea Europeană.

George Soros susține că Europa se confruntă cu treio probleme esențiale: criza refugiaților, Brexitul și criza economică și socială generată de austeritate, menționează omul de afaceri într-un interviu, optrivit CNBC.

În ceea ce privește criza refugiaților, George Soros susține că statele membre nu ar trebui să fie forțate să accepte refugiații pe care nu îi vor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Soros a pus la cale un plan de finanțare a unor programe de educație în Africa, în care a investit 30 de miliarde de euro pe an. Prin acestea, omul de afaceri speră să împiedice fenomenul migraționist.

O pagubă imensă care va fi prvocată în Uniunea Europeană este cea cauzată de ruperea teritoriului în urma ieșirii Marii Britanii din Uniune, este de părere George Soros.

Miliardarul este de părere c UE ar avea de câștigat și ar contrabalansa pagubele dacă ar primi și alte state care vor să adere la Uniune.

 


Accesează: