Așa cum aminteam, acest site de știri a publicat informația potrivit căreia Vlad Cosma, fiul fostului preşedinte al CJ Prahova, ar fi denunțătorul lui Victor Ponta și Sebastian Ghiță în dosarul instrumentat de DNA Ploiești

Cosma a fost ales deputat în circumscripția 31 din Prahova, pe listele PSD, fiind unul dintre cei mai tineri parlamentari. Potrivit acestuia, după intrarea în Parlament, Vlad Cosma, alături de tatăl său și alți grei din Prahova (13 la număr), au fost interceptați de procurorii DNA, aceștia fiind  anchetaţi pentru organizarea unui grup infracţional, pentru luare şi dare de mită. 

Reacția lui Vlad Cosma a venit rapid.

"Vă spun în mod oficial că aveți o informație greșită. Eu nu am fost audiat în acest dosar, nu am niciun denunț la dosar. Înțeleg că aveți știrea pe surse și vreau să infirm acest lucru. Puteți face o cerere și la DNA Ploiești pentru a întreba dacă eu, Vlad Cosma, am participat în orice fel în această speță. Nu îl cunosc pe Tony Blair, nu am făcut niciun denunț și nu am făcut nicio declarație. Nu știu de ce am apărut eu în acest context. Informația este falsă", a spus Vlad Cosma pentru DC News.

Grupul  din care acesta face parte este anchetat în legătură cu faptul că interlopul prahovean Răzvan Alexe, apropiat al familiei Cosma, ar fi intervenit în 2013 la liderii justiţiei, poliţiei şi finanţelor din Prahova în legătură cu reţeaua de evaziune fiscală creată în jurul lui Marcel Păvăleanu, fost angajat al Secretariatului General al Guvernului. Alexe este trimis în judecată atât în dosarul lui Păvăleanu, ei fiind acuzaţi alături de peste 30 de alte persoane de evaziune fiscală în valoare de 35 de milioane de euro, cât şi în dosarul lui Mircea Cosma şi al fiului său, Vlad Cosma, acuzaţi de trafic de influenţă şi luare de mită în valoare de 1 milion de euro, bani obţinuţi din comisionarea contractelor publice date de CJ Prahova pentru deszăpeziri şi asfaltări, Alexe fiind intermediarul banilor şi influenţei, susține DC News.

CITEȘTE ȘI ÎNTREAGA POVESTE A NOULUI DOSAR DNA PE NUMELE LUI VICTOR PONTA.

 

Te-ar putea interesa și: