Presiunile lui Dragomir au anulat meciul UTA - Poli

Presiunile lui Dragomir au anulat meciul UTA - Poli

Dumitru Dragomir se teme de un nou protest al suporterilor împotriva lui. Meciul amical anunțat pentru sâmbătă, între rivalele de moarte din vest, UTA și Poli Timișoara, are șanse minime de a se disputa.

Motivul îl constituie amenințările șefului Ligii Profesioniste de Fotbal asupra celor două cluburi, care nu mai doresc să își pună paie în cap și să fie depunctate. Se pare că și Gheorghe Chivorchian, președintele formației bănățene și, în același timp, finul lui Dumitru Dragomir, ar fi insistat ca amicalul, care avea ca scop un protest unit împotriva conducerii fotbalului românesc, să fie anulat.

„Clubul UTA anunţă, de comun acord cu conducerea clubului Politehnica Timişoara, că meciul amical împotriva echipei de pe Bega, ce urma să se desfaşoare sâmbătă, 10 martie, nu va mai avea loc. Conducerea clubului îşi exprimă regretul faţă de suporterii ambelor echipe, de a nu putea organiza acest meci, o întîlnire ce putea fi benefică pe plan sportiv, social şi nu numai. Această decizie a fost luată şi pentru a evita orice motiv de tensiune în plus asupra jucătorilor înainte de startul returului, vis-a-vis de presiunea mediatică creată în jurul acestui eveniment”, au înștiințat oficialii „Bătrânei Doamne”.

Ne puteți urmări și pe Google News