Evenimentul Zilei > Actualitate > Presiunea dinamoviștilor a dat rezultate
Presiunea dinamoviștilor a dat rezultate

Presiunea dinamoviștilor a dat rezultate

Echipa din Ștefan cel Mare n-a mai fost dezavantajată de arbitri, după ce, săptămâna trecută, oficialii și suporterii au început o campanie împotriva „fluierașilor"

Dezavantajați flagrant de arbitri, în câteva meciuri ale acestui sezon, dinamoviștii au demarat o campanie împotriva celor care împart dreptatea, dar și a oficialilor de la CCA.

Mutu și Dănciulescu au dat tonul

Vârfurile de lance ale protestului au fost oficialii Adrian Mutu și Ionel Dănciulescu, în timp ce suporterii au lansat un film-parodie, legat de subiectul „arbitraj”. Protestele au dat roade și Dinamo a fost arbitrată cel puțin corect în partida câștigată, la Timișoara, scor 2-1, în etapa a 1 5-a a Ligii I.

Împotriva „câinilor”, arbitrul Ovidiu Hațegan a dictat un penalty, dar la final, gazdele au reclamat că la golul al doilea al oaspeților a fost o poziție de ofsaid. „La golul doi al lui Dinamo, a fost un jucător în poziţie de ofsaid. Eu cred că arbitrul asistent nu a văzut faza foarte bine, era aglomeraţie mare în careu. Nu vreau să acuz pe nimeni”, a spus, timid, Bogdan Străuț, fotbalistul gazdelor.

„Am văzut filmulețul deocheat”

De asemenea, bănățe nii au cerut o lovitură de la 11 metri, la ultima fază, după un duel între Filip și Popovici.

Antrenorul gazdelor, Ionuț Popa, i-a acuzat pe „câini” că au pus presiune pe „fluierași”. „Am văzut fil mu lețul deocheat cu Hitler. Mi se pare deplasat. O să facem și noi cu Ceaușescu. Probabil o să țină și la noi. Vă aduceți aminte de Dinamo cand era miliția, ce arbitraje aveau. Acum mai trebuie să se plângă și Steaua”, a spus „Popică”. „Nu-mi mai vine să comentez arbitrajul. E presiune mare și pe ei la fel cum e și pe noi. Noi am avut un penalty, dar nu vreau să acuz pe nimeni”, a afirmat și Ioan Andone.