Premierul libanez, devenit viral după ce a confundat-o pe Giorgia Meloni cu asistenta ei

Premierul libanez, devenit viral după ce a confundat-o pe Giorgia Meloni cu asistenta ei Sursa foto: captură video/ Instagram

Giorgia Meloni a fost confundată de premierul Libanului, Najib Mikati, cu asistenta ei, la ieșirea din avion. Acesta s-a apropiat de Meloni, a luat-o de umeri și a pupat-o tandru pe obraz înainte să-și dea seama de gafa făcută.

Najib Mikati apare în clipul video aşteptând pe pista aeroportului din Beirut, la scara avionului, pentru a o întâmpina pe Giorgia Meloni la coborârea din aeronavă.

Premierul Libanului a încurcat-o pe Giorgia Meloni cu asistenta ei

Asistenta, ce a coborât prima, ținea în mâini două genți, iar înfățișarea ei era una asemănătoare cu cea a lui Meloni. Aceasta era blondă, avea părul ondulat, iar ținuta ei era aproape la fel cu cea a premierului italian.

După ce a fost salutată de premierul libanez, care îi strânge mâna și o sărută pe obraz, a fost condusă spre covorul roșu, până când observă că persoana întâmpinată nu este de fapt Giorgia Meloni.

Ne puteți urmări și pe Google News

După ce i s-a atras atenția, Mikati s-a întors la scara avionului de unde a coborât și Giorgia Meloni câteva momente mai târziu. A repetat gestul de primire, oferindu-i o strângere de mână și sărutând-o pe fiecare obraz.

Patrizia Scurti este cea pe care premierul din Liban a încurcat-o cu prim-ministrul italian.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anbaa Online (@alanbaaonline)

Oficialul a stârnit un val de reacții în online cu gestul său

Gestul premierului din Liban a stârnit imediat un val de critici în online. Unii dintre ei l-au acuzat pe Najib Mikati că i-a făcut de râs pe libanezi prin gafa făcută față de Giorgia Meloni.

Conform unei surse apropiate biroului premierului, incidentul a fost catalogat drept o „greșeală nevinovată”, care nu ar trebui să atragă „un sarcasm exagerat sau batjocură inutilă pe rețelele sociale.

„Oricine urmăreşte videoclipul îşi va da seama cât de mult seamănă cele două femei”, a adăugat sursa anonimă.

Giorgia Meloni,

Sursa foto: Facebook

În timpul scurtei sale vizite în Liban, Giorgia Meloni a efectuat o inspecție joi a contingentului italian la sediul Forței Interimare a ONU din Liban, situat în sudul țării, și a exprimat mulțumiri trupelor pentru serviciile lor, potrivit News.ro.