Dacă n-ai voie să mănânci dulciuri din comerț și nici la capitolul „bucătărie” nu stai prea bine, tot poți să-ți faci acasă, cu doar 3 ingrediente, o prăjitură cu un gust genial.
Chiar dacă ai intoleranță la gluten, poți să te răsfeți liniștit cu o negresă din 3 ingrediente, făra făină. O prepari foarte rapid, ieftin și fără bătăi de cap.
„INGREDIENTE 200 g fulgi de ciocolata/tableta de ciocolata 4 oua 1 lingurita praf de copt
Topeste fulgii de ciocolata sau ciocolata la microunde sau la bain marie.
Bate ouale timp de 6-7 minute pe viteza maxima a mixerului, pana cand ouale cresc mult in volum, apoi adauga si praful de copt.
Adauga ciocolata in centrul amestecului de oua si continua sa mixezi pana la omogenizare (1-2 minute).
Toarna amestecul obtinut intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da tava la cuptor pentru 30 de minute. Taie prajitura numai dupa ce se raceste”, potrivit retetepractice.ro