Evenimentul Zilei > International > Prăbușirea unui avion a fost urmată de un miracol. Toți cei 21 de pasageri au supraviețuit, chiar dacă aparatul de zbor a luat foc. VIDEO
Prăbușirea unui avion a fost urmată de un miracol. Toți cei 21 de pasageri au supraviețuit, chiar dacă aparatul de zbor a luat foc. VIDEO

Prăbușirea unui avion a fost urmată de un miracol. Toți cei 21 de pasageri au supraviețuit, chiar dacă aparatul de zbor a luat foc. VIDEO

21 de oameni care se aflau la bordul unui avion ce s-a prăbușit la scurt timp de la decolare au supraviețuit și s-au salvat înainte ca aparatul să ia foc.

Un avion la bordul căruia se aflau 21 de persoane s-a prăbuşit, marţi, la decolare, în apropiere de Houston, Texas, Statele Unite ale Americii (SUA). Toţi pasagerii şi echipajul au reușit să iasă din avion înainte ca acesta să ia foc, după cum au anunțat pompierii şi autorităţile locale.

Miracol după ce un avion s-a prăbușit în Texas

Toată lumea din avion, cei 18 pasageri şi cei trei membri care formau echipajul, au supravieţuit”, a anunțat sergentul Stephen Woodard de la Departamentul pentru Siguranţă Publică din Texas, în cadrul unei conferinţe de presă.

Accidentul s-a produs la scurt timp după ora 10:00, ora locală. Avionul, un bimotor McDonnell Douglas cu destinaţia Boston, a luat foc şi a fost aproape complet distrus de incendiu, arată imagini impresionante date publicităţii de serviciile de urgenţă.

Pasagerii au reuşit să iasă din avion, a declarat Tim Gibson, directorul serviciilor locale de urgenţă. „Au fost uimiţi, foarte uimiţi de ceea ce li s-a întâmplat”, a mai spus oficialul, care a remarcat minunea petrecută după prăbușire. „Supraviețuirea tuturor a fost cel mai bun lucru posibil în acest scenariu”.

Altfel, la data de 10 octombrie a acestui an, un avion care transporta paraşutişti civili s-a prăbuşit în centrul Rusiei, conform unui anunț făcut de oficialii Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă. După cum se precizeaza în primele informații, 19 din cele 23 de persoane aflate la bord decedaseră.

Un accident foarte grav, în această lună, în Rusia

Aparatul de zbor de tip L-410 s-a rupt în două, conform imaginilor transmise de minister. Supraviețuitorii au fost spitalizaţi, iar unul dintre ei se află „în stare gravă”, conform Agerpres.

Agenţia de ştiri Interfax a anunţat iniţial, citând o sursă, că 19 persoane şi-au pierdut viaţa în urma acestui incident, iar alte trei au fost rănite. Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă a confirmat că la bordul avionului se aflau 23 de persoane, conform agenţiei de presă RIA.