Evenimentul Zilei > Actualitate > Povestea fostei iubite a lui Jim Carrey: Era scientolog şi urma un curs intensiv de “surpravieţuire”
Povestea fostei iubite a lui Jim Carrey: Era scientolog şi urma un curs intensiv de “surpravieţuire”

Povestea fostei iubite a lui Jim Carrey: Era scientolog şi urma un curs intensiv de “surpravieţuire”

Fosta iubită a lui Jim Carrey, care s-a sinucis la câteva zile după despărţirea de actor, urma un curs de “supravieţuire “ la Biserica de Scientologie.

De meserie make-up artist, Cathriona White urma cursuri la un centru religios, unde a mers pentru prima dată în urmă cu 4-5 ani.

Jurnalistul Tony Ortega a scris despre Scientologie si despre victimele acesteia timp de 20 de ani.

Într-o  fotografie postată pe internet în urmă cu un an, aceasta arată că participă la programul de detoxifiere a gupului din care face parte.

Ortega a declarat că mai mulţi prieteni ai fostei iubite a lui Jim Carrey l-au contactat pentru a-i spune că aceasta era scientolog, conform Dailymail.  

Cathriona ar fi povestit despre relaţia sa cu Carrey la cursurile la care participa.

Relaţia ei cu actorul a început în 2012, dar la scurt timp s-au despărţit. Ulterior, au fost surprinşi din nou împreună.

Cei de la Biserica de Scientologie ar fi fost de acord cu împăcarea, susţinând că tânăra este pregătită emoţional pentru orice.

Adepţii acestei mişcări religioase consideră că oricine urmează cursurile de scientologie este capabil să facă faţă problemelor, indiferent de gravitatea lor.

Atunci când a început să se întâlnească cu actorul, Carrey chiar s-a temut că iubita sa ar putea face parte din mişcarea religioasă, pe seama căreia a glumit de mai multe ori de-a lungul anilor.

Înainte să moară, Cathriona tocmai terminase perioada de “purificare” , un procedeu inventat de scientologi, ce presupune o detoxifiere a organismului prin sesiuni intensive de saună şi consumul de vitamine.

Într-o fotografie postată în urmă cu un an pe Instagram apare Cathriona la saună, îmbrăcată în alb, iar la descrierea imaginii apare şi cuvântul “purificare” .

Fosta iubită a lui Jim Carrey a fost găsită moartă şi conform primelor informaţii se pare că aceasta s-ar fi sinucis.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.