Portughezii pun tunurile pe brigada de arbitri din România, condusă de István Kovács

Portughezii pun tunurile pe brigada de arbitri din România, condusă de István Kovács

Brigada de arbitri din România care a condus întâlnirea dintre Sporting Braga şi AS Roma, din şaisprezecimile Europa League, i-a scos din sărite pe oficialii grupării portugheze.

Brigada de arbitri din România care a condus întâlnirea dintre Sporting Braga şi AS Roma, din şaisprezecimile Europa League, i-a scos din sărite pe oficialii grupării portugheze. După eşecul înregistrat pe teren propriu, cu scorul de 0 - 2, lusitanii l-au făcut cu ou şi cu oţet pe centralul István Kovács şi pe asistenţii săi, Ovidiu Artene şi Vasile Marinescu. 

Antrenorul principal al trupei de pe „Estádio Municipal de Braga”, Carlos Carvalhal, şi-a lăudat elevii pentru fotbalul practicat în faţa mult mai titratei formaţii italiene, dar nu a uitat nici să critice aspru prestaţia arbitrilor din ţara noastră.

„Jucătorii noştri au făcut, din nou, un meci mare. Au fost două echipe grozave pe teren şi o brigadă de arbitri care a avut o prestație dezamăgitoare, mult sub nivelul fotbaliștilor. O astfel de confruntare merita să aibă parte de un arbitraj mult mai bun” a declarat tehnicianul în vârstă de 55 de ani, care a pregătit, în trecut, cluburi de top ale fotbalului european, precum Beşiktaş Istanbul sau Sporting Lisabona.

Ne puteți urmări și pe Google News

Carvalho trimite săgeţi către UEFA

Nici directorul de comunicare al formației din Braga, Alexandre Carvalho, nu a fost deloc mai îngăduitor faţă de centralul născut la Carei, István Kovács. Acesta a vorbit în termeni duri despre centralul de 36 de ani şi a acuzat forul european, condus de slovenul Aleksander Ceferin, de delegarea românului la un duel atât de important.

„Ce a căutat acest talentat arbitru român la un meci din această fază a Europa League? Un asemenea arbitraj nu se întâlneşte nici măcar în Sudan, ce să mai vorbim despre o competiţie europeană de un asemenea nivel. Este de necrezut” a fost reacţia acidă a conducătorului Bragăi, de la sfârşitul disputei cu trupa din capital Italiei.