Evenimentul Zilei > Politica > Ponta: Sunt bucuros că după ce Blaga a luat Loganuri cu 70.000 euro, noi am luat Dustere cu 11.000 euro
Ponta: Sunt bucuros că după ce Blaga a luat Loganuri cu 70.000 euro, noi am luat Dustere cu 11.000 euro

Ponta: Sunt bucuros că după ce Blaga a luat Loganuri cu 70.000 euro, noi am luat Dustere cu 11.000 euro

Premierul Victor Ponta l-a felicitat miercuri pe ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, pentru faptul că a reuşit achiziţionarea de autoturisme Duster pentru înnoirea parcului auto la preţul de 11.000 de euro.

"Sunt foarte bucuros că după ce domnul Blaga a reuşit să ia Loganuri cu 70.000 de euro, noi am luat Dusteruri cu 11.000 de euro şi am vrut să-l felicit pe domnul ministru pentru asta", a declarat premierul.

Despre faptul că la acea vreme preţul autoturismelor Logan ar fi fost negociat, Ponta a spus: "Nu ştiu, întrebaţi-l pe domnul Blaga. Eu, ceea ce ştiu, ştiu ce am făcut noi. Şi Poliţia, şi Jandarmeria şi ISU o să aibă peste 5.000 de autovehicule noi, ceea ce înseamnă condiţii mai bune pentru ei, pentru intervenţii şi înseamnă costuri mai mici pentru noi, pentru că nu mai reparăm la cele vechi. Asta înseamnă să faci o licitaţie corectă şi să foloseşti banii în mod corect, nu să-i furi cum i-au furat cei care luau Loganuri cu 70.000".

Potrivit premierului, MAI va avea asigurate în continuare fonduri pentru înnoirea întregului parc auto.

"Asigurăm în continuare toate fondurile necesare, pentru ca în maximum doi ani tot parcul auto al Poliţiei, Jandarmeriei şi Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă să fie la standardul pe care l-aţi văzut", a afirmat el.

Premierul Victor Ponta le-a înmânat miercuri la MAI angajaţilor din Poliţie, Poliţia de Frontieră, Jandarmerie şi ISU cheile primelor autoturisme Duster dintr-un lot final de 5.150 de maşini care vor fi achiziţionate în cadrul unui amplu program de înnoire a parcului auto al ministerului, notează Agerpres.