Evenimentul Zilei > Politica > Ponta se pregăteşte deja de confruntarea pentru finala electorală
Ponta se pregăteşte deja de confruntarea pentru finala electorală

Ponta se pregăteşte deja de confruntarea pentru finala electorală

Victor Ponta a declarat că staff-ul său de campanie a trimis adrese către cele patru televiziuni de ştiri pentru a stabili dezbaterile dintre cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale.

"Astăzi (marţi-n.r.) staff-ul meu de campanie a trimis deja către cele patru televiziuni de ştiri RTV, B1 TV, Realitatea TV şi Antena 3 adresa legată de întâlnirea pentru a stabili dezbaterile pentru turul II. Pentru ca în turul II, ca să nu fie nicio discuţie, (…) mergem la toate cele patru", a susţinut social-democratul, citat de Agerpres.

Întrebat dacă are semnale că liberalul Klaus Iohannis va accepta aceste confruntări, Ponta a răspuns : "Cred că da. De ce să nu vină la dezbateri?"

"Eu am reuşit să vorbesc despre programul meu pentru că am acest avantaj de a fi prim-ministru. Am mers la un spital, am spus ceea ce vreau să fac pentru sănătate, am mers la o şcoală, am spus ce vreau să fac pentru educaţie. Am mers în vizită la Kiev, am spus ceea ce vreau să fac pe politică externă (…) Cred că între turul I şi turul II este absolut necesar ca eu să reiau aceste idei şi, pentru prima dată, să aflăm ce crede domnul Iohannis sau dacă crede ceva despre ce va face preşedintele (…) Noi habar nu avem dacă domnul Iohannis crede ceva pe politică externă sau ştie ceva pe politică externă, pe siguranţă naţională, pe ceea ce face preşedintele", a spus Ponta la România TV.

IPP i-a invitat pe toţi cei 14 candidaţi la preşedinţie la o dezbatere electorală, înaintea primului tur al alegerilor de duminică, 2 noiembrie. Dezbaterea a fost anulată întrucât prezidenţiabilul independent Călin Popescu Tăriceanu a susţinut că are un program prea încărcat şi nu poate participa.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News