Evenimentul Zilei > Politica > Ponta îl ATACĂ pe Dragnea după propunerea lui Tudose: „Doar cei bine PLĂTIȚI vor vorbi…”
Ponta îl ATACĂ pe Dragnea după propunerea lui Tudose: „Doar cei bine PLĂTIȚI vor vorbi…”

Ponta îl ATACĂ pe Dragnea după propunerea lui Tudose: „Doar cei bine PLĂTIȚI vor vorbi…”

Victor Ponta a avut prima reacție după ce Mihai Tudose a fost anunțat ca și propunerea PSD pentru postul de premier pe care îl sfătuiește să instaleze mai repede un nou Guvern.

„Domnii Dragnea şi Tăriceanu ( în dublă calitate de Preşedinţi ai Camerei şi Senatului şi şefi ai PSD – Alde) trebuie să instaleze cât mai curând noul Guvern / procedurile pot fi grăbite în aşa fel încât joi să avem Guvernul "Mihai Tudose" la muncă! 

Şi aşa oamenii au plătit deja un preţ prea mare pentru o criză politică inutilă şi ridicolă”, a scris Ponta pe Facebook. 

MIHAI TUDOSE era prieten apropiat cu "Anaconda", generalul SRI Elena Istode. TUDOSE a fost ACUZAT de PONTA că este OFIȚER ACOPERIT!

Pe de altă parte, Ponta a comentat și zvonorile conform cărora Tudose ar fi "securist". „Cât despre schimbarea lui Grindeanu pentru că este "cu Serviciile" şi nu a îndeplinit "Programul de Guvernare" ( "Securiştii, securiştii, securiştii".  cred că doar cei bine plătiţi de Dl Dragnea sau cei complet păcăliţi de Propagandă vor mai fi dispuşi să vorbească”, a încheiat Ponta. 

Tudose și serviciile 

Mihai Tudose, propunerea PSD pentru postul de premier, este cel mai pronunţat nume al zilei datorită faptului că puţini se aşteptau la această nominalizare, dar şi pentru că asupra lui planează suspiciuni de colaborare cu SRI. 

Referitor la această legătură, pe inpolitics.ro au apărut câteva impresii pe care fostul ministrul al Economiei, Mihai Tudose, parlamentar de Brăila, le-a transmis în urmă cu un deceniu în presa locală brăileană.

Informație-ȘOC despre viitorul premier al României! MIHAI TUDOSE, ultimul nume vehiculat pentru postul de PRIM-MINISTRU. A fost acuzat de PLAGIAT!

„Aceasta instruire a fost pentru mine ca un gen de alfabetizare in tot ceea ce inseamna serviciile speciale, cu accent pe securitatea economica, energetica, a resurselor, precum si cu noile amenintari la adresa securitatii nationale, a amenintarilor asimetrice, de genul: un stat atacat de un grup terorist. Acest curs m-a facut pe mine, si probabil si pe ceilalti colegi, sa intelegem cu adevarat implicatiile deosebite ale serviciilor speciale, pentru ca, in realitate, nu este ca in filmele cu Mata Hari. Cu totii am inteles, o data mai mult, ca serviciile speciale sint foarte necesare si foarte utile. Disparitia sau inexistenta lor poate duce la mari disfunctionalitati in bunul mers al societatii, al statului, in general”, spunea Tudose în urmă cu 10 ani.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: