Fostul consilier prezidențial susține că Ponta că se ”uita în gura lui Portocală”. Ciuvică consideră că respectarea acestei interdicții îl face pe Victor Ponta să-și merite soarta.

Ponta a reacționat imediat la aceste supoziții și susține  că a respectat această interdicție, la indicațiile procurorului, însă s-a adresat instanței și a obținut îndepărtarea interdicției de a vorbi cu presa.

NOI DEZVĂLUIRI de la DNA Ploiești. CINE și CUI DICTEAZĂ faptele din DOSARUL Tony Blair

„Ca de obicei Ciuvica ma acuza de ceva ce nu e adevarat! Eu am avut prin controlul judiciar stabilt de Portocala “sa nu comunic cu presa despre dosar”! Asta am contestat la instanta si judecatorul a ridicat interdictia. Si asa imediat dupa decizia judecatorului am vorbit cu presa”, a declarat Victor Ponta, pentru ȘtiripeSurse.ro. 

Fostul deputat Vlad Cosma a prezentat înregistrări care arată cum el se afla în sediul DNA Ploiești, împreună cu trei procurori, printre care și deja faimosul Mircea Negulescu, zis „Portocală”, în timp ce se punea la cale formularea din dosarul Tony Blair al fostului premier, Victor Ponta.