Evenimentul Zilei > Politica > Ponta, despre cazul Dragnea: Dacă îl ACHITAU, judecătoarele cred că erau acum ARESTATE
Ponta, despre cazul Dragnea: Dacă îl ACHITAU, judecătoarele cred că erau acum ARESTATE

Ponta, despre cazul Dragnea: Dacă îl ACHITAU, judecătoarele cred că erau acum ARESTATE

Liderul Partidului Social Democrat a comentat, la România TV, starea de nemulțumire din partidul pe care îl conduce vizavi de condamnarea lui Liviu Dragnea, precizând că, probabil, dacă îl achitau, judecătoarele din dosar ar fi fost deja arestate, făcând referire la cazul Marianei Rarinca.

"Este (tensiune în PSD – n.r.), bineînţeles că este pentru că noi am guvernat şi guvernăm şi la nivel central, guvernăm şi la nivel local. După chestia asta, absolut nedreaptă cu condamnarea lui Dragnea că am făcut referendum de parcă l-a făcut Dragnea singur, dar l-am făcut toţi. Aţi văzut ce păţesc ăia doi judecători de la Curtea de Apel care au achitat-o pe doamna Rarinca? Le-au scos stenograme, nu ştiu ce. Vă daţi seama că judecătoarele de la Dragnea dacă cumva îl achitau pe Dragnea cred că erau şi arestate acum. Au dat şi ele un an cu suspendare, dar pentru noi e un lucru nedrept pentru că nu doar noi, ci şi PNL a fost cu noi la suspendare. Toţi am fost, mă rog, toţi cei care am luat decizia. Sigur că e o stare de nemulţumire pentru că e o nedreptate care ni se face", a afirmat premierul Victor Ponta.

Referitor la raportul puterilor în stat, premierul a subliniat: "Eu cred că în acest moment există o singură putere, iar noi ceilalţi – Parlament, Guvern, Preşedinte – facem şi noi ce putem".

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: