Evenimentul Zilei > Politica > Ponta, despre avizul Guvernului la modificarea Codului Penal: A fost ca la Radio Erevan
Ponta, despre avizul Guvernului la modificarea Codului Penal: A fost ca la Radio Erevan

Ponta, despre avizul Guvernului la modificarea Codului Penal: A fost ca la Radio Erevan

Premierul Victor Ponta a susţinut, joi, că povestea avizului pe care Guvernul l-a dat asupra modificării Codului Penal a fost ca la Radio Erevan. El a susţinut că Ministerul Justiţiei a avizat negativ propunerea de sancţionare a celor care publică date din dosare, însă au apărut probleme de comunicare, după ce a plecat el de la Guvern.

"A fost ca la Radio Erevan în sensul în care Ministerul Justiţiei în urmă cu opt zile a făcut punctul de vedere negativ. A fost ieri (n.r. miercuri) în şedinţa de Guvern negativ, după aceea eu am plecat şi nu ştiu ce s-a întâmplat cu comunicarea. S-a agitat toată lumea, tot ca la Radio Erevan: 'Iată proba cum Ponta vrea să distrugă jurnaliştii", după care seara s-a aflat că de fapt am dat aviz negativ şi astăzi (n.r. joi) aştept toate laudele, că vreau să-i apăr pe jurnalişti", a declarat Victor Ponta, citat de Agerpres.

Întrebat de ce s-a comunicat târziu că avizul a fost negativ, premierul a susţinut că nu poate cunoaşte totul în detaliu, în condiţiile în care pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de miercuri au fost înscrise foarte multe puncte. "Pe ordinea de zi au fost cred vreo 150 de puncte şi dacă aş pretinde că ştiu în detaliu fiecare dintre cele 150 de puncte, nu v-aş spune adevărul. Fiecare punct de vedere care se transmite către Parlament este documentat de către miniştrii de resort. Domnul ministru al Justiţiei, seara a pus la dispoziţie punctul de vedere negativ", a mai spus Ponta.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: