Ponta, atac la Orban. „O aberație supremă, un spectacol de circ”

Ponta, atac la Orban. „O aberație supremă, un spectacol de circ”

Premierul desemnat, Ludovic Orban, este ironizat de un fost aliat pentru „spectacolul” de la audierile miniștrilor săi, din Parlament. Potrivit acestuia, este aberant ca miniștrii pe care nici propriul partid – PNL – nu-i va vota, să fie audiați în comisii.

Liderul Pro România, Victor Ponta, caracterizează audierile miniștrilor propuși de Ludovic Orban, din comisiile parlamentare reunite, drept „un spectacol de circ”. Despre Ludovic Orban, fostul său aliat de la moțiunea de cenzură pentru demiterea guvernului Dăncilă, liderul Pro România spune că ar fi un „măscărici”.

Victor Ponta îi ironizează pe Ludovic Orban și pe miniștrii propuși, audiați în Parlament, spunând că ceea ce se întâmplă este „o aberație supremă”.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Audierea în comisii a unor miniștri ai unui Guvern pe care chiar PNL (propriul partid) a declarat că nu îi votează = o aberație supremă = un spectacol de circ în care doar un măscărici ca Ludovic Orban poate fi fericit să fie protagonist! După spectacolul de ieri, parlamentarii Pro România nu doresc să participe la această nouă reprezentație de prost gust a «Circului Orban»”, a arătat Victor Ponta în postarea sa.

El a mai precizat că partidul său are lucruri mai importante de făcut precum blocarea distrugerii Sistemului de Sănătate Publică și pregătirea candidaților la alegerile locale și a proiectelor de dezvoltare pentru comunitățile în care vor candida.