Polițiști umiliți de doi adolescenți, de Sf. Nicolae. „Oamenii legii” au trimis mascații să-i ia la secție. VIDEO

Polițiști umiliți de doi adolescenți, de Sf. Nicolae. „Oamenii legii” au trimis mascații să-i ia la secție. VIDEO sursa foto. EVZ

Doi adolescenți au fost ridicați cu mascații, din pat, într-o acțiune, în miez de noapte, din cauza unei isprăvi pe care au comis-o chiar de Sfântul Nicolae.

Polițiștii vrânceni au intervenit cu toată seriozitatea pentru aducerea în fața legii a doi adolescenți care i-au făcut de râs, noaptea trecută, de Sfîntul Nicolae. Au trimis după cei doi o echipă de intervenții, cu mascați împlătoșați și înarmați până în dinți. Și astfel, cei doi puștani teribiliști și-au petrecut noaptea în arestul de la Poliția Vrancea.

Ce s-a întâmplat

În toiul nopții, într-o stare de euforie, mai ales că era și sărbătoarea Sf. Nicolae, cei doi s-au distrat mai mult decât era nevoie. Au urcat pe o mașină de poliție și timp de câteva minute au dansat și au cântat pe ritmuri de manele.

Ne puteți urmări și pe Google News

Apoi, ca orice adolescent de vârsta lor, au postat imaginile, din teribilism, pe internet, pe o rețea de socializare. Doar că aici, au fost observate de vigilenții polițiști vrânceni care și-au luat rolul foarte în serios. Simțindu-se loviți direct în onoarea de oameni ai legii, aceștia au intervenit cu promptitudine.

sursa foto. politia vrancea

Mascații au intervenit în forță pentru doi puștani

Așa se face că, în plină noapte, șefii Poliției Vrancea au convocat o echipă de intervenție specială cu mascați, pe care au trimis-o în căutarea celor doi adolescenți. Aceasta, deși ar fi fost mult mai simplu să-i convoace, a doua zi, împreună cu părinții, la secția de poliție.

Așa se face că, după clipul cu puștanii teribiliști care dansau pe mașina de poliție, presa a primit și fotografiile cu fioroșii mascați care i-au săltat, în miez de noapte, din pat, și i-a purtat ca pe niște teroriști periculoși.

Și ca tacâmul să fie complet, oamenii legii au și emis un comunicat cu acțiunea în forță pe care au executat-o.

Sursa foto. Poliția Vrancea

Comunicarea oficială a poliției Vrancea

Conform IPJ Vrancea, cei doi adolescenţi, de 15 şi respectiv 16 ani, s-au urcat pe o autospecială de poliţie şi apoi au postat filmuleţul, în care se distrau şi bravau, pe Tik Tok. Ei au fost identificaţi luni noapte și duși la sediul Poliției. Aici li s-a întocmit, normal, un dosar penal și sunt cercetați pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

„Aseară, în jurul orei 22.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală au identificat doi minori, de 15, respectiv 16 ani, care se urcaseră pe o autospecială de poliţie.  Gestul lor a fost filmat şi postat pe o reţea de socializare. Deşi poliţiştii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar  tinerii probabil au crezut că gestul lor nu va avea repercusiuni, la scurt timp după vizionarea imaginilor video înregistrate şi postate, cei doi au fost identificaţi”, a transmis marţi IPJ Vrancea.