Evenimentul Zilei > Politica > Polițiști în stare CRITICĂ la spital, în urma unui accident rutier. Mașina s-a făcut PRAF
Polițiști în stare CRITICĂ la spital, în urma unui accident rutier. Mașina s-a făcut PRAF

Polițiști în stare CRITICĂ la spital, în urma unui accident rutier. Mașina s-a făcut PRAF

Mai multi polițiști din Caraș Severin au ajuns sâmbătă după-amiază la spital, dupa ce s-au izbit cu mașa Oravița (Caraș Severin).

Mașina implicată în accident, aparține Postului de Poliție Ciclova Româna și era condusa de un subofițer, transmite Reșița.ro.
La locul accidentului au ajuns în scurt timp polițiștii și o ambulanță.
Unul dintre subofițeri a fost transportat în stare critică la Spitalul Județean de Urgență din Reșița.
”În după-amiaza zilei de 14 iunie a.c., în cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere, poliţiştii au oprit pentru control o autoutilitară pe raza localităţii Bogotin. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la volan se afla un tânăr în vârstă de 29 ani. Întrucât conducătorul auto era bănuit că a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, acesta urma să fie condus la sediul Poliţiei Oraşului Oraviţa pentru a fi testat cu aparatul alcooltest. Într-o curbă, poliţistul care conducea autospeciala de poliţie a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu fundaţia unui gard din beton. Cei doi poliţişti şi tânărul aflaţi în autospecială au fost conduşi la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Ambii poliţişti au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, informează Ancuța Cărbunariu, ofițerul de presă al Poliției Caraș-Severin.

În prezent o echipa complexă formată la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin continuă cercetările pentru a stabilii cauzele şi împrejurările ce au condus la producerea accidentului.