Evenimentul Zilei > Politica > Politica românească se zdruncină din temelii! Fostul premier se revoltă împotriva președintelui în funcție
Politica românească se zdruncină din temelii! Fostul premier se revoltă împotriva președintelui în funcție

Politica românească se zdruncină din temelii! Fostul premier se revoltă împotriva președintelui în funcție

Cutremur în politică! Fostul premier Adrian Năstase i-a pus gând rău președintelui Klaus Iohannis, după ce i-a retras decorația. Acesta a spus că a te raporta la ce s-a intamplat acum 12 ani și a reexamina acele lucruri este absolut aberant: ”Nu discutăm aici despre Maniu, sunt lumini si umbre, într-un fel mi se pare un gest absolut meschin”.

Adrian Năstase, fostul premier al României, a anunțat că îl va chema în instanță pe Klaus Iohannis, după ce i-a retras decorația. Renumitul politician a făcut o plângere împotriva președintelui ales de români. Mai mult, acesta a catalogat „meschin” gestul lui Iohannis.

Cutremur în politică! E vorba de un gest discreționar

„Am trecut într-o altă fază, am făcut o plângere prealabilă, urmează o acțiune în instanță, pentru că după părerea mea e vorba de un gest discreționar în condițiile în care textul respectiv nu oferă niciun fel de garanție de stabilitate în ceea ce privește acordara sau retragerea decorațiilor. (….) A te raporta la ce s-a intamplat acum 12 ani și a reexamina acele lucruri este absolut aberant. Nu discutăm aici despre Maniu, sunt lumini si umbre, într-un fel mi se pare un gest absolut meschin și cu asta incheiem un capitol care mă deranjează”, a afirmat Adrian Năstase, la România TV.

Citește continuarea…….