Evenimentul Zilei > Social > Poftiţi la bilete pentru Euro!
Poftiţi la bilete pentru Euro!

Poftiţi la bilete pentru Euro!

Tichetele pentru meciurile tricolorilor la Campionatul European de fotbal s-au scos la vânzare, azi-noapte, pe site-ul „biletefotbalonline.ro“.

Goana după bilete pentru meciurile României în Grupa C a Campionatului European de fotbal din Austria şi Elveţia a început azi-noapte, la ora 0.00, odată cu deschiderea sistemului operaţional on-line care centralizează solicitările. Conform regulilor UEFA, singura instituţie abilitată să comercializeze bilete pentru partidele tricolorilor la EURO este Federaţia Română de Fotbal. Doritorii de bilete trebuie să aplice pe site-ul „biletefotbalonline.ro“, singurul loc unde se fac rezervări. Este pentru prima oară în România când comercializarea tichetelor se face exclusiv pe Internet.

Înscrierea se va încheia pe 7 februarie. Se pot cumpăra doar tichete de categoria a II-a şi a III-a. FRF a blocat biletele de categoria I, oprindu-le pentru „familia fotbalului“ din România.

Huliganii vor primi „delete“

Se pot cumpăra cel mult două bilete de persoană pentru fiecare partidă. Se vând tichete pentru un meci, două sau pachet pentru toate cele trei jocuri ale tricolorilor din faza grupelor.

Fiecare solicitant va completa o fişă individuală pentru fiecare bilet în parte, fiind obligat să ofere numele, prenumele, data naşterii, CNP, număr paşaport, domiciliul de rezidenţă, locul unde va fi cazat pe durata Euro 2008 (dacă este cunoscută la momentul înscrierii), adresă de e-mail, număr de telefon mobil, meciul (meciurile) pentru care optează, adresa de livrare a biletului şi codul poştal.

Pe 7 februarie se vor centraliza cererile. Dacă numărul rezervărilor va depăşi numărul de bilete, se va organiza o tragere la sorţi electronică pe 11 februarie, la ora 12.00. Apoi, prin curier rapid, FRF va trimite biletul (biletele) fiecărei persoane câştigătoare.

Până pe 7 februarie, ora 24.00, solicitanţii trebuie să achite în contul FRF contravaloarea comenzii. Altfel, FRF nu va lua în considerare cererile neachitate. Totodată, federaţia condiţionează împărţirea biletelor de comportamentul solicitantului. Huliganii nu vor fi acceptaţi. FRF a mai anunţat că dreptul de a cumpăra bilete nu depinde de cumpărarea pachetelor turistice.

Paşaportul românesc, condiţie obligatorie

FRF a rămas singura sursă de obţinere a biletelor, după ce procesul de înscriere pe site-ul UEFA a luat sfârşit anul trecut. Pentru a limita specula, federaţia noastră a pus o condiţie explicită: „Vor primi bilete doar posesorii de paşaport românesc“.


Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: